După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 mai 2020

Chiar dacă totul este doar online, în contextul restricţiilor asociate pandemiei de coronavirus, de ieri sodomiţii iși pot oficializa "căsătoriile" și în Costa Rica...

O decizie neașteptată, privind căsătoriile, a fost asumată marți. Aceasta schimbă radical ideea de familie. Cetățenii sunt uluiți, în timp ce oficialii dau garanții că totul va fi bine.

Căsătoriile între persoane de același sex au devenit posibile, începând de marți, în Costa Rica. Această țară devine prima din America Centrală ce recunoaște mariajele între doi bărbați sau între două femei. S-a ajuns aici în urma unei hotărâri judecătorești ce a intrat în vigoare la miezul nopţii, conform Fundației Thomson Reuters.
În ciuda opoziţiei grupurilor religioase și a violențelor împotriva persoanelor LGBT+, căsătoriile între persoane de acelaşi sex au devenit, pe an ce trece, tot mai acceptate în America Latină. Legalizarea acestor căsătorii a fost și o promisiune importantă din campania electorală a preşedintelui Carlos Alvarado Quesada, care a preluat conducerea țării în mai 2018.
Costa Rica este, astfel, a şasea ţară din America Latină ce permite căsătoria între persoane de acelaşi sex – după Ecuador, Argentina, Brazilia, Columbia, Uruguay şi anumite zone din Mexic.
”Această schimbare va aduce o transformare semnificativă a ţării la nivel social şi cultural”, a afirmat şeful statului într-un mesaj video publicat pe Twitter luni seara. În același mesaj el promite că noile cupluri ”vor avea drepturi şi aceleaşi drepturi ca orice altă persoană, cuplu sau familie din această ţară”.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.