După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 aprilie 2020

Samy Tuțac 🔴 Ne pregătim de o Săptămână Mare unică, așa cum ne-am dorit mereu, în liniște și meditație...


Săptămâna Mare din anul de grație 2020 va rămâne în istorie, ca cea mai neobișnuită Săptămână Mare. O vom petrece în familie, așa ca evreii odinioară la sărbătoarea Paștelor. O vom petrece în liniște, meditație, fără aglomerația din oraș sau din mall-uri, așa cum mărturiseam întotdeauna că ne dorim, dar nu reușeam niciodată. Acum, Dumnezeu ne-a creat cadrul pentru a trăi o apropiere de El și de cei dragi, având la dispoziție ceea ce mereu ne lipsea...timpul.

Acum avem timp să comemorăm cum se cuvine patimile lui Cristos, Cel care a murit în Vinerea Mare pentru iertarea păcatelor noastre și a înviat în Duminica Paștilor ca să ofere viață nouă pentru toți cei ce cred în El. Acum avem timp să medităm la adevărata semnificație a acestei săptămâni, cea mai mare și cea mai sfântă din calendarul creștin.

Chiar dacă Săptămâna Mare este solemnă și plină de suferință, ea anticipeaza în același timp bucuria Învierii lui Cristos, prin recunoașterea bunătății lui Dumnezeu manifestată prin faptul că L-a trimis pe Fiul Său să moară pentru salvarea noastră și să învieze pentru îndreptățirea noastră.

Continuarea pe www.facebook.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.