După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 29 februarie 2020

Aurel Gheorghe 🔴 Vremuri grele la orizont – o nouă criză economică este gata să înceapă

După ce a început ca o boală ce afecta doar China, în ultimele zile epidemia provocată de noul tip de coronavirus a depășit aproape toate granițele, în prezent fiind semnalate cazuri în aproape 60 de țări. Dacă Dumnezeu a folosit în trecut epidemiile (molime) pentru a face judecată în anumite țări și situații, este foarte clar că astăzi asistăm la unul dintre semnele enumerate de către Domnul Isus pentru a marca vremea „începutului durerilor”. Înainte de a judeca omenirea în timpul celor 7 ani de necaz, El trimite judecăți de avertizare și de corectare, chemându-i pe toți oamenii să se gândească la veșnicie și să să se împace cu El prin pocăință.
  • Cele mai noi țări care au suferit deschiderea unor focare de infecție sunt Coreea de Sud (2.337 de cazuri), Italia (888) și Iran (338).
  • Pe lângă acestea, alte țări din Europa se pregătesc pentru posibile noi focare: Germania (cu 60 de cazuri), Franța (cu 57) și Spania (cu 33). Numărul total de decese cauzate de epidemie în întreaga lume a ajuns la 2.876;
  • Mai multe date în timp real puteți afla pe site-ul: https://www.worldometers.info/coronavirus/
  • Între timp au apărut și primele 3 cazuri izolate de persoane purtătoare ale virusului în țara noastră, provenind din județele Gorj, Maramureș și Timiș. Toate cele trei cazuri au fost produse prin contacte cu persoane infectate din Italia. Autoritățile se pregătesc pentru apariția de noi îmbolnăviri și îndeamnă populația să nu intre în panică, respectând măsurile de igienă care se impun.
  • Cele mai îngrijorătoare vești vin însă dinspre piețele financiare, care au înregistrat scăderi nemaiîntâlnite din vremea crizei din 2008. Astfel, indicele Dow Jones al Bursei de pe Wall Street a încheiat ieri cu o scădere istorică, de 1190 de puncte – cea mai mare produsă vreodată luând în calcul punctele.
  • Astăzi, vineri, 28 februarie, același indice a depășit iarăși la un moment dat pragul de minus 1.000 de puncte, iar în total pierderile companiilor listate pe burse depășesc cifra de 5.000 de miliarde de dolari.
  • Specialiștii estimează că, dacă această tendință de scădere nu se inversează în următoarea perioadă, ne vom afla în fața unei noi mari crize economice, cel puțin la fel de amplă ca aceea din 2008.
  • Pe acest fond, cenzura informațiilor este de așteptat să crească, în cazul nostru manifestându-se prin restricționarea ultimei ediții din „Vremuri profetice – februarie, 2020” (https://www.youtube.com/watch?v=2fNgcl9mv8A&t=192s ) pusă la index de cei de la Youtube, care au răspuns la contestație afirmând că „deși nu încalcă regulile comunității, este posibil să nu fie adecvată pentru publicul larg” (materialul video poate fi vizionat numai de către o anumită parte a publicului).
  • Toate aceste semne indică în mod clar perioada pe care o trăim ca fiind cea de dinaintea judecății lui Dumnezeu și a iminentei reveniri a Domnului Isus.
Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungă răbdare pentru voi şi doreşte ca niciunul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă.” (2 Petru 3:9)


Aurel Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.