După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 februarie 2020

Tony Berbece 🔴 Când Biserica face echipă cu o Sală de Fitness...

Patronul unei săli de Fitness a aflat că mergem de câteva ori pe lună în zonele sărace din România, așa că i-a venit o idee. Și-a anunțat clienții să aducă la sală toate hainele bune pe care nu le mai folosesc și mai mult de atât a pus o cutie a milei în care i-a invitat pe toți să doneze pentru cei nevoiași. Lunar strânge zeci de saci de haine, iar cutia milei se umple pentru a cumpăra zeci de pungi de alimente.

Uneori, patronul acestei săli de Fitness ne împinge de la spate să mergem mai des pentru că mare i-a fost uimirea să vadă cât de multe lucruri se strâng. Este minunat să vezi cum Biserica lui Cristos motivează societatea să facă bine, să îi pese, să dea tonul la fapte bune. Acesta este scopul nostru. Parcă-l văd și-l simt pe Pavel în timp ce-și scria epistola către Tit, prin care-l pune să-i îndemne pe creștinii neroditori următoarele: “Adevărat este cuvântul acesta și vreau să spui apăsat aceste lucruri, pentru ca cei ce au crezut în Dumnezeu să caute să fie cei dintâi în fapte bune. Iată ce este bine și de folos pentru oameni (Tit 3:8).”

Azi am fost în Călărași și am fost copleșiți să descoperim sute de familii acaparate de sărăcie. Nu-i judecați, nu acesta este rolul nostru. Doar imaginați-vă că v-ați născut într-o familie atât de săracă încât nu a avut bani să vă dea la școală, ajungeți la 20 de ani și poate că nu aveți nicio clasă. Ce viitor vă stă în față? Am aflat că unii nici nu au buletine pentru că părinții nu i-au declarat la naștere. Ce faci fără buletin? Unde te angajezi?

Astfel de oameni trebuie ajutați, erau tineri de 18 ani care aveau deja doi, trei copii. Ne dorim să le îmbunătățim cât putem viețile, fără a-i chestiona de ce sunt săraci și fără a avea în privirile sau gândurile noastre pic de critică. Avem nevoie în continuare de ajutorul vostru. Pentru a trimite colete cu medicamente, pamperși, alimente și haine (de bună calitate și curate) ne puteți scrie în privat.

Puteți ajuta folosind și acest cont:
RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Cu prețuire,

Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.