După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 februarie 2020

Polonia extinde „zonele libere de ideologia LGBT” 🔴 Unde europenii văd „homofobie”, polonezii invocă dreptul la „normalitate”

De la începutul anului trecut, în Polonia, aproape 88 de județe, districte sau municipalități au adoptat rezoluții prin care se declară „zone fără ideologia LGBT”.
Aceste rezoluții, care nu au caracter obligatoriu, îi încurajează pe aleși „să se abțină de la orice acțiune vizând încurajarea toleranței vizavi de persoanele LGBT” și să „nu furnizeze ajutor financiar” ONG-urilor care militează pentru egalitatea de drepturi pentru minoritățile sexuale.
În decembrie 2019, Parlamentul European a votat în favoarea unei rezoluții care a denunțat „discriminarea publică și discursul de ură împotriva persoanelor LGBT” care se observă în Polonia, odată cu extinderea „LGBT free zones”.
La Bruxelles există o îngrijorare cu privire la „insecuritatea crescută” în care trăiesc persoanele LGBT. Pentru a ilustra această stare de fapt, mai mulți cercetători au pus la punct un „atlas al urii” care arată ansamblul de municipalități, județe, districte și orașe care au adoptat aceste rezoluții.
88 în total, afirmă militantul Jakub Gawron, co-autor al acestei hărți alături de Pawel Preneta, informatician, și de Paulina Pajak, profesoară de psihologie, notează HuffPost.
Aceste zone se situează în principal în sud-estul Poloniei și sunt importante, electoral vorbind. „Procesul de adoptare a acestor rezoluții locale este foarte legat de alegeri. Am observat două vârfuri: în lunile mai-iunie la alegerile pentru Parlamentul European, în luna paradelor Pride (iunie) și în alegerile pentru Parlamentul Național din octombrie. Primele observații arată că majoritatea copleșitoare a consilierilor care au votat aceste rezoluții provin din partidul PiS ”, detaliază Jakub Gawron.
Partidul PiS (Lege și Justiție), la putere în Polonia, este acuzat că ia frecvent în cătare persoanele LGBT în perioadele de campanie. Liderul partidului, Jaroslaw Kaczynski (fratele geamăn al fostului președinte al Poloniei, Lech Kaczynski) afirmă însă că ideologia LGBT este o „amenințare” pentru identitatea poloneză.
Activistul Bartosz Staszewski, a acuzat o „propagandă în masă” la televiziunea națională, împotriva minorităților sexuale, inclusiv un scurt documentar intitulat „Invazia” cu privire la „un plan secret al persoanelor LGBT pentru a distruge stilul de viață polonez”.
Politicienii, acuză cei pro-LGBT, sunt „mână în mână” cu puternica biserică catolică poloneză, în timp ce arhiepiscopul Jedraszewski a clasificat LGBT drept „boala curcubeului”, aluzie la steagul minorităților sexuale.

Cei pro drepturile LGBT denunță un „fundamentalism catolic” al autorităților, în timp ce adversarii lor invocă dreptul la normalitate, familia tradițională și pericolul „influențelor nefaste” ale minorităților sexuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.