După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 februarie 2020

Săptămâna Căsătoriei


Săptămâna Căsătoriei este o celebrare anuală în perioada 7 – 14 Februarie care constă într-o serie de evenimente și acțiuni  destinate cuplurilor căsătorite. Este o sărbătoare internațională dedicată relației de căsătorie, o săptămână în care fiecare cuplu are oportunitatea de a-și celebra, îmbunătăți și îmbogăți mariajul.

Această inițiativă a început în Marea Britanie în anul 1996, iar astăzi se extinde în tot mai multe țări din lume, inclusiv în România. Această săptămână are ca scop promovarea căsătoriei, întărirea căsniciei și susținerea valorilor familiale în societate.

Viziunea inițiatorilor este foarte provocatoare: "Să oferim fiecărui cuplu căsătorit oportunitatea de a-și sărbători și înfrumuseța căsnicia. Căsătoria înseamnă mai mult decât o promisiune sau un angajament între un bărbat şi o femeie, sau mai mult decât un document semnat în fața autorităților statului. Căsătoria este un legământ prin care un bărbat şi o femeie devin una, inseparabil, se completează reciproc și asigură continuitatea si echilibrul omenirii."

Este o bună oportunitate pentru noi și bisericile noastre să afirmăm concepția Scripturii despre căsătorie și importanța deosebită pe care Dumnezeu o acordă familiei. La Biserica Providența vom marca evenimentul acesta printr-o tabără virtuală (7-14 Februarie) pentru cuplurile căsătorite cu tema: “Căsătoria: Creată pentru un scop”.

De asemenea, la întâlnirea noastră de rugăciune de marți seara (11 Februarie), cât și joi seara (13 Februarie) la întâlnirea tinerilor, vom aborda teme despre căsătorie.

Știu că și alte Biserici au dat atenție în anii trecuți acestei inițiative benefice, iar dacă găsiți că este oportun să marcați acest eveniment puteți găsi mai multe informații pe www.marriageweek.ro.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.