După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 februarie 2020

Masă rotundă "Și dacă viitorul Bisericii depinde de trecutul ei?" la Oradea

Istoria Bisericii nu e o poveste despre credincioși morți și fapte uitate din trecut, ci e ca o oglindă fermecată: are efecte asupra celui ce privește cu atenție la ea. Platforma Decenu.eu vă invită sâmbătă, 15 februarie, de la orele 17.00 la o masă rotundă (cu transmisie live) despre foloasele pe care le putem trage dacă știm cum au trăit alți creștini în lume, înaintea noastră. Invitații noștri vor fi: Alexandru Nadaban, Ciprian Simut, Florin Tomoioagă (Anca Tomoioaga) și Corneliu Simuț, iar moderator, Teofil Stanciu.
Fiindcă dorim să avem o întâlnire interactivă, publicul este încurajat să pregătească întrebări legate de subiect. Cu acest prilej va fi lansat și un curs online de Istoria Bisericii, susținut de Ciprian Simuț, doctor in teologie. Cursul își propune să ofere o viziune de ansamblu asupra evenimentelor și actorilor implicați.
Pentru înscrierea la eveniment, completați formularul aflat pe pagina: www.decenu.eu/evenimente/dezbatere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.