După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 19 februarie 2020

EUROPA DEMENTĂ


Johannes Läderach este un creștin evanghelic elvețian. CEO al propriei companii care produce apreciatele sortimente de ciocolată Läderach. Compania a avut timp de 10 ani contract cu Swissair. Pasagerii liniei de transport aerian erau serviți cu praline Läderach. Până la sfârșitul anului trecut. Când Swissair a întrerupt brusc contractul. De ce?

Johannes Läderach, activist convins, conduce campanii împotriva căsătoriilor dintre persoanele de același sex, a suicidului asistat, a pornografiei. Participă regulat la marșurile pentru viață, militează împotriva avortului, cu excepția cazurilor motivate medical. Prin urmare, asociațiile LGBTQ și activiști politici l-au acuzat de homofobie și misoginism.

În zadar explică Läderach că are angajați homosexuali în propria companie și că 60% din management sunt femei. Și că nu este permisă intoleranța în cadrul companiei. Dar că, în același timp, are dreptul să-și exprime propriile opinii, de a fi diferit. La presiunea asociațiilor LGBTQ și a activiștilor politici, Swissair a întrerupt subit contractul pentru furnizarea de produse din ciocolată.

În octombrie 2019, în urma unei amenințari cu bombă, a trebuit să închidă magazinul din Basel. Asociațiile amintite au făcut apeluri pe toate canalele media, în toată Elveția, pentru boicotarea produselor Läderach. În urma isteriei create, magazinele companiei din alte orașe elvețiene au fost supuse unor acte de vandalism de către detracați. Oameni din companie s-au retras de teama amenințărilor.

Cu toate astea, Johannes Läderach declară că nu va înceta să-și susțină public convingerile, că nu va stopa lupta pentru apărarea valorilor creștine. Că până la urmă, profitul nu este mai important decât a-ți apăra ferm principiile în care crezi.

Ei bine, asta este Noua Europă pe care ne-o propun scelerații care controlează deciziile de la Bruxelles. O dictatură a minorităților, restrângerea libertății de exprimare, intoleranța față de cei care se opun ideologiei neomarxiste destructurante a etosului european.

Intoleranța în numele ,,toleranței”. Minoritățile au dreptul de a se exprima zgomotos, de a-și susține convingerile, în timp ce majorităților li se încalcă dreptul de a-și exprima liber opiniile, de a-și apăra valorile. Pregătiți-vă de ceea ce este mai rău! Valul acesta va acoperi și România. Și să nu credeți că n-are adepți. Hoho...!

Vedeți de ce tot spun eu că o prezumtivă construcție a Statelor Unite ale Europei ar fi începutul unor mari convulsii pe continent? De ce susțin o Europă a națiunilor și nu crearea unui monstru condus de oameni care și-au pierdut uzul rațiunii?

Viorel Patrana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.