După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 ianuarie 2020

Sodomiții vor tot mai mult să conducă țările creștine: Robert Biedron, homosexual, ateu și activist LGBT, candidat al stângii în alegerile prezidențiale din Polonia

Un fost primar polonez, ateu convins și homosexual pe față, a devenit candidatul stângii la alegerile prezidențiale din Polonia. Așa au decis  principalele formațiuni ale stângii poloneze, desemnându-l pe Robert Biedron candidatul lor.

El îl va înfrunta, între alții, pe actualul șef al statului aflat la final de mandat, Andrzej Duda, în scrutinul prevăzut să aibă loc în mai și începutul lunii iunie, scrutin crucial pentru puterea conservatoare în exercițiu, scrie Agerpres.

Candidatura lui Biedron, lider al partidului Wiosna (Primăvara), mai trebuie ratificată în 19 ianuarie în cadrul unui congres care va reuni alte două formațiuni de stânga, SLD și Razem (Împreună).

În această țară majoritar catolică, Robert Biedron, vechi militant LGBT de 44 de ani, propune o separare a bisericii de stat, o liberalizare a avorturilor, cere un salariu egal pentru femei și bărbați, recunoașterea unei uniuni civile între persoane de același sex și o generoasă pensie garantată pentru toți.

Ecologist, el vrea de asemenea să închidă toate minele de cărbuni până în 2025.

Alegerile sunt de o mare importanță pentru conservatorii naționaliști pentru că șeful statului are puterea de a bloca legile votate de parlamentul controlat în prezent de conservatorii naționaliști din partidul Lege și Justiție (PiS).

Andrzej Duda, susținut de PiS, este favorit la propria succesiune. Ceilalți candidați pentru alegerile prezidențiale sunt Malgorzata Kidawa-Blonska, de 62 de ani, de la principala formațiune a opoziției, Platforma Civică (PO, centristă) și președintele Partidului țărănesc PSL, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, de 38 de ani.


Biedron, fost primar al Slupsk (nord), și-a lansat propriul partid Wiosna în februarie trecut. Acesta a obținut 6% în scrutin pentru Parlamentul European și a format o coaliție cu alte două partide de stânga înaintea alegerilor legislative, ceea ce le-a permis să revină în parlament după patru ani de absență.

www.activenews.ro

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.