După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 12 ianuarie 2020

Luigi Mițoi 🔴 Revoluția Culturală a lăsat în urmă influențe care au schimbat pentru totdeauna fața lumii și viața oamenilor...


Au existat în istorie răscoale ale sclavilor, ale țăranilor, ale națiunilor subjugate, însă niciodată în istorie nu a existat până atunci un fenomen de revoltă pe criterii generaționale, numit Revoluția Culturală din anii 1960-1970. Această Revoluție Culturală a lăsat în urmă influențe care au schimbat pentru totdeauna fața lumii și viața oamenilor, generând foarte mai multe pierderi în rândul tinerilor:

1. Pierderea inocenței prin apariția televiziunii.
2. Pierderea autorității prin negarea acesteia în programele de la televizor.
3. Pierderea iubirii prin înmulțirea alarmantă a divorțurilor, din cauza vulgarității și senzualității propagate la televizor.
4. Pierderea speranței prin ascunderea sau neînțelegerea viitorului.

Televiziunea atunci, mass-media și internetul acum, aduc ,,lumea" în casele noastre și în inimile copiilor noștri. Consecințele sunt dramatice, iar generațiile de predicatori din ultimii șaptezeci de ani ne-au ,,supărat", avertizându-ne cu privire la riscurile ascunse ale televizorului:

1. Sinuciderile în rândul copiilor între 10 și 14 ani au crescut cu 120% în ultimii 12 ani.
2. Unul din trei adolescenti americani s-a gândit la sinucidere și unul din șapte a apelat la această metodă.
3. Rata adolescenților cu vârstele cuprinse între 14 și 17 ani care s-au sinucis a crescut cu 165% în ultimii 10 ani.
4. Consumul de marijuana aproape s-a dublat în ultimii 2 ani.
5. Consumul de alcool în rândul minorilor a fost descris de un medic generalist ca fiind ,,ieșit de sub control."
6. 78% dintre copiii care mor în SUA au parte de o moarte violentă: asasinați în marile metropole sau sinucigându-se în suburbii.

Sunt adulți care ne sfătuiesc să nu mai publicăm aceste statistici, pentru că îi speriem pe părinți. Nu credeți că este timpul să-i speriem? Nu credeți că-i timpul să ne speriem? Nu expunând, contestând și condamnând aceste fenomen îl vom conștientiza și vom lupta împotriva lui, salvându-ne copii? Nu informarea și demascarea aduce conștientizarea?

Societatea de astăzi este marea piață unde sufletele copiilor noștri nu au niciun preț, iar părinții, fiind ocupați cu prea mult lucru, nu au timp să se sperie de aceste fenomen. Trebuie să luptăm împotriva curentului pentru a reveni la preocuparea pierdută a bunelor maniere și a bunului simț. Trebuie să cultivăm și să dezvoltăm mai mult educația decât distracția. Trebuie să-i influențăm pe copii cu Biblia, nu cu mass-media. Biblia este Cartea care L-a prezentat pe Dumnezeu, L-a introdus pe Mântuitorul, a generat Creștinismul, a influențat istoria, a produs sfinți, a consolidat Biserica...

Cum vor reuși copiii noștri să-L respecte pe Dumnezeu dacă nu-și vor respecta părinții, semenii, reprezentanții autorității? Cum vom dovedi că Îl cunoaștem pe Isus Cristos dacă nu vom face tot ce este posibil pentru a lua cât mai mulți oameni cu noi în cer? Omul are o perioadă ideală în care poate fi educat cu succes: copilăria, copilăria timpurie. Biblia spune: ,,Învață-l pe copil când este mic...."

Luigi Mițoi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.