După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 noiembrie 2019

Orașul Durham din SUA elimină Crăciunul după ce două persoane s-au plâns că sunt ofensate...

Orașul Durham, New Hampshire a anunțat că retrage mai multe elemente specifice Crăciunului din cadrul “serbării vacanței” anuale, deoarece doi cetățeni s-au plâns că ar fi ofensați.
Potrivit CBS Boston, Ceremonia Anuală de Aprindere a Bradului din oraș va suferi unele modificări “în cadrul unui efort de a elimina accentele religioase”.
Evenimentul va fi redenumit “Festivalul Înghețului”... 
Coronițele de Crăciun care erau montate pe stâlpii de pe Main Street (strada principală n.t.) vor fi de asemenea absente.
Potrivit consilierului local Sally TOBIAS, modificările au fost efectuate după ce o persoană “a declarat că (el) întotdeauna a avut o problemă cu bradul de Crăciun.”
“Au existat vreo doi oameni care și-au exprimat îngrijorări în legătură cu faptul că se simt îngrădiți”, a afirmat TOBIAS.
Deci cu alte cuvinte, pentru că doi tembeli dereglați la minte s-au plâns că s-ar simți ofensați, orașul a votat pentru scoaterea Crăciunului din cadrul serbărilor sale de Crăciun, enervând fără îndoială vasta majoritate a locuitorilor.

“A stopa culturile și credințele de la a se manifesta public ar fi foarte ne-american. Consider că aceasta este frumusețea țării noastre”, a declarat rabinul Berel SLAVATICKI, care a fost refuzat atunci când a solicitat municipalității să afișeze o Menora în timpul celor opt zile de Hannukah de anul trecut.
Tradus & adaptat de Cristian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.