După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 noiembrie 2019

Viktor Orban, singurul care are curajul să o spună: "Europa poate fi salvată doar prin întoarcerea la creştinism"

Europa poate fi salvată doar dacă "se întoarce la sursa adevăratelor sale valori - identitatea creştină", a declarat marţi la Budapesta premierul ungar Viktor Orban, în deschiderea unei conferinţe internaţionale consacrate creştinilor persecutaţi, informează MTI.

"Cei pe care îi ajutăm acum ne pot fi de cel mai mare ajutor la salvarea Europei", a spus Orban în alocuţiunea rostită în cadrul conferinţei, informează agerpres.ro.

"Le dăm creştinilor persecutaţi ceea ce le trebuie - case, spitale şi şcoli -, şi primim în schimb ceea ce are nevoie cel mai mult Europa - credinţa creştină, iubire şi perseverenţă", a afirmat premierul.

Viktor Orban a mai explicat că "poporul ungar şi guvernul său cred că virtuţile creştine le conferă pace şi bucurie celor care le practică", subliniind că apărarea identităţii constituţionale şi a culturii creştine a Ungariei reprezintă o obligaţie pentru toate instituţiile de stat, conform legii fundamentale a ţării.

"Această moştenire ne obligă să apărăm comunităţile creştine persecutate din lume, în măsura posibilului", a insistat el.

Într-o întrevedere cu oficiali americani marţi la Budapesta, ministrul de externe ungar Peter Szijjarto a reiterat la rândul său angajamentul guvernului ungar de a apăra comunităţile creştine.

Într-un comunicat difuzat după întrevederea cu asistentul preşedintelui SUA, Joe Grogan, vicepreşedintele USAID, Bonnie Glick, şi pastorul Andrew Brunson, Szijjarto a repetat punctul de vedere al guvernului ungar în sensul că trebuie acordat ajutor acolo unde este nevoie de el şi că Ungaria va continua să acorde asistenţă în Orientul Mijlociu şi Africa.

"Ungaria respinge tratarea de către comunitatea internaţională a anticreştinismului drept o ultimă formă acceptabilă de discriminare", a menţionat ministrul ungar de externe, potrivit MTI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.