marți, 5 noiembrie 2019

Ioan Pavăl, primarul din Dumbrăveni, va fi premiat de Centrul Cultural Israeliano-Român din Tel Aviv

Ioan Pavăl, primarul comunei Dumbrăveni, a fost invitat în Israel pentru a fi premiat de către Centrul Cultural Israeliano-Român din Tel Aviv. Festivitatea de premiere va avea loc în zilele de 23-25 ianuarie 2020 ca semn de recunoştinţă şi apreciere pentru acţiunile culturale care au loc la Dumbrăveni de câţiva ani buni.
„Permiteţi-mi de departe să vă felicit pentru deosebita activitate pe care o desfăşuraţi ca primar al comunei Dumbrăveni. Consider că sunteţi un exemplu. Câteva din cărţile tipărite cu sprijinul Primăriei comunei Dumbrăveni au ajuns şi în Israel. Marii scriitori români, şi în primul rând Mihai Eminescu, se bucură de preţuirea cititorilor de limba română, israelieni de origine română şi români stabiliţi în Israel”, este mesajul transmis de Teşu Solomovici, preşedintele Centrului Cultural Israeliano-Român din Tel Aviv.
Cu prilejul manifestărilor de anul viitor, prilejuite de Zilele Culturii Române, Ioan Pavăl va primi o Diplomă de Excelenţă şi o Diplomă Oficială în care va fi scris că pe numele său au fost sădiţi zece pomi în Pădurile Ierusalimului.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: www.monitorulsv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.