După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 noiembrie 2019

Ioan Pavăl, primarul din Dumbrăveni, va fi premiat de Centrul Cultural Israeliano-Român din Tel Aviv

Ioan Pavăl, primarul comunei Dumbrăveni, a fost invitat în Israel pentru a fi premiat de către Centrul Cultural Israeliano-Român din Tel Aviv. Festivitatea de premiere va avea loc în zilele de 23-25 ianuarie 2020 ca semn de recunoştinţă şi apreciere pentru acţiunile culturale care au loc la Dumbrăveni de câţiva ani buni.
„Permiteţi-mi de departe să vă felicit pentru deosebita activitate pe care o desfăşuraţi ca primar al comunei Dumbrăveni. Consider că sunteţi un exemplu. Câteva din cărţile tipărite cu sprijinul Primăriei comunei Dumbrăveni au ajuns şi în Israel. Marii scriitori români, şi în primul rând Mihai Eminescu, se bucură de preţuirea cititorilor de limba română, israelieni de origine română şi români stabiliţi în Israel”, este mesajul transmis de Teşu Solomovici, preşedintele Centrului Cultural Israeliano-Român din Tel Aviv.
Cu prilejul manifestărilor de anul viitor, prilejuite de Zilele Culturii Române, Ioan Pavăl va primi o Diplomă de Excelenţă şi o Diplomă Oficială în care va fi scris că pe numele său au fost sădiţi zece pomi în Pădurile Ierusalimului.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: www.monitorulsv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.