După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 noiembrie 2019

Bistrițeanul.ro: Peste 100 de saci de gunoaie, strânși din pădure, de enoriașii Bisericii Agape Bistrița (FOTO/VIDEO)

Cu mic, cu mare, enoriașii unei biserici din Bistrița au făcut ieri o acțiune de ecologizare. Aceștia au curățat pădurea dintre Unirea și Slătinița. Și au adunat peste 100 de saci de gunoaie! Acum vă puteți bucura de aer tomnatic, și la plimbare prin pădure.

Toamna e frumoasă! Și merită să te bucuri de coloritul frunzelor, pădurea oferind priveliști parcă rupte din povești. Doar că de multe ori, coloritul gunoaielor e mai mare decât cel al frunzelor.
Tocmai de aceea, enoriașii Bisericii Agape Bistrița au decis să ecologizeze pădurea dintre Unirea și Slătinița, pe lângă râu.
Așa că ieri, cu mic, cu mare, zeci de copii și adulți s-au înarmat cu mănuși și saci și au făcut curățenie.
Au fost aproximativ 30 de adulți și 25 de copii. Am curățat doar o porțiune a acestei păduri și am strâns 120 de saci de 80 de litri!”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Semida Pop, inițiatoarea acțiunii.
Continuarea pe www.bistriteanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.