După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 noiembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 Nu te lăsa doborât


Ești copleșit, depășit de probleme?
Te uiți la tine și vezi că ai viteza melcului în timp ce necazurile au viteza luminii. Mereu ai sentimentul că rămâi în urmă, că în fața ta problemele se adună în timp ce puterile tale scad.
Fă câte un lucru, pe rând și bucură-te de fiecare biruință oricât ar fi de mică, spunând: mulțumesc, Ție, Doamne. Nu uita: nu ești chemat să fie un Hercule, ci ești chemat să fii un închinător care are grijă de sufletul lui.
Oricât ai striga de tare: Doamne nu îți pasă că nu îmi mai văd capul dintre probleme?, El îți va spune iarăși și iarăși: alege partea cea bună care nu ți se va lua.

Ești neliniștit?
Simți cum neliniștea este ca o gheară ce s-a pus în piept? Deschide Biblia și lasă mâna bună a lui Dumnezeu să ia de la tine orice temere, orice îngrijorarea. Când deschizi Sfintele Scripturi, deschizi zăgazurile cerurilor de unde se revarsă protecție, milă, purtare de grijă pentru sufletul tău.
Neliniștea e vocea greșită pe care o asculți, e vocea unui pământ care nu își mai găsește cadența. Ascultă vocea cerului unde domnește Cel ce a spus și spune: pace vouă!

Te simți rănit?
Nu există durere mai mare ca aceea de a vedea că în timp ce tu lupți pentru ei, ei luptă împotriva ta. Dacă ar fi un strop de recunoștință, ai găsi un strop de putere să continui lupta. Dacă ai vedea o schimbare cât de mică, ai spune: are rost să continui lupta. Dar tot ceea ce vezi este nerecunoștință și împietrire.
Te rog să nu uiți că Dumnezeu, nu uită sacrificiul dragostei tale. El are îngeri care pot veni la tine cum au venit la Ilie. Niciun dintre noi nu este Ilie. Știu, dar am să îți spun că nimeni nu este ca Dumnezeul nostru în bunătate și bogat în îndurare. Duhul Sfânt mijlocește pentru noi cu suspine negrăite și este gata să se reverse peste cei care cer: puterea Sa, mângâierea Sa, călăuzirea Sa.

Primește și rugăciunea mea, alături de gândurile mele.

Dumnezeu să ne dea biruința.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.