După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 4 noiembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 La început de săptămână


Hrănește-ți sufletul cu făgăduințele lui Dumnezeu și vei astupa glasul îngrijorării. Zidește-ți așteptările pe temelia promisiunilor sfinte și nicio furtună nu te va dărâma.

Tu nu ești important fiindcă te văd oamenii și te laudă. Tu nu ești neimportant fiindcă nimeni nu ridică privirea spre tine. Tu ești prețios pentru că ochii lui Dumnezeu te privesc. Și nu oricum, ci cu drag,

Nu te măsura cu cifre omenești, cu salariul, nu te măsura cu caii putere sau numărul de camere, pantofi sau haine, ci adu-ți aminte că ești plătit, răscumpărat cu sângele prețios al Mielului lui Dumnezeu, Fiul Lui, Isus Hristos.

Nu ridica doar trupul din pat, ci ridică și sufletul spre Dumnezeu prin rugăciune. Ia cu tine la drum speranța și încrederea că biruința este în mâna lui Dumnezeu, nu a omului. Cu fiecare pas așternut, rostește: nu sunt singur, Dumnezeu este cu mine.

Ai multe de făcut. Ai mult de alergat. Timpul fuge și deseori te simți copleșit de neputință. Nu alerga când nu mai știi unde să te duci, ci oprește-te, odihnește-te în El și vei vedea clar drumul pe care să mergi. Criza de timp nu se rezolvă alergând mai mult, ci învățând să ne odihnim în Hristos.

Pleacă la drum în această săptămână cu dorința de a iubi, nu cu așteptarea de a fi iubit. Vei vedea că cel ce dăruiește iubire nu va fi lipsit de ea. Tu ești iubit de când erai un plod fără chip. Dacă de jur împrejurul tău este numai loc pustiu, fii tu o ploaie binecuvântată care transformă pustiul în pășune.


Fii cu noi Hristoase și dă-ne aripi cerești ca să biruim în cele pământești!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.