După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 octombrie 2019

Tony Berbece 🔴 Chemare națională la trei zile de post și rugăciune


Zeci de mii de credincioși din România și din diaspora se vor uni în trei zile de post și rugăciune pentru alegerile prezidențiale din România în perioada 18-20octombrie. Ca și creștini ne-am săturat să fim mereu “în derivă” în ceea ce privește alegerile unui președinte. Să nu știm ce dorește Dumnezeu pentru poporul acesta, să nu avem discernământ și o direcție clară. Cum bine spunea o tânără din Organizația Pro Reîntregirea Familiei, ne-am săturat să alegem mereu răul cel mai mic, de când alegem noi răul, fie el și cel mai mic?

Ne-am săturat ca și creștini să ne facem mereu iluzii că vom avea un președinte care nu va promova curvia și infidelitatea și să ne trezim cu unul ca cel pe care l-am avut înainte, ne-am săturat să ne facem iluzii că vom avea un președinte cu principii creștine și discernământ spiritual, un susținător acerb al familiei și curăției și să ne trezim cu un președinte care nu discerne binele de rău și neprihănirea de păcat ca cel actual. Ne-am săturat de “răul cel mai mic” care se dovedește în cele din urmă a fi la fel de mare ca cel pe care l-am dorit evitat. Ne-am săturat să nu ne ridice Dumnezeu un om care să țină cu dreptatea și cu oamenii, ne-am săturat să plătim mereu pentru nelegiuirea noastră ca popor doar pentru că nu avem puterea de a ne pleca ochii în pământ spunând: “Doamne, iartă natiunea aceasta și trimite-ne un izbăvitor cum făceai cu evreii când le trimiteai Judecători, lideri care să ridice jugul robiei și al nelegiuirii!”

Haideți să mijlocim trei zile cu întreaga națiune în unitate deplină pentru ca Dumnezeu să se îndure de națiunea aceasta și să ne dea un conducător care să nu fie supus trendului mondial de pervertire a națiunilor prin desfrâu, să nu se supună celor care vor robi în continuare națiunea aceasta fie din interior fie din afară, să fie un președinte curajos, iubitor de Dumnezeu și de semeni. Se poate dacă ne căim în numele acestei națiuni și dacă ne vom supune lui Dumnezeu care poate ridica un om hotărât de El. Se poate ridica unul cu teamă de Dumnezeu dacă Biserica va face lumină prin curajul și determinarea ei venite din Cristos!

Doamne, îndură-te de România și dă-ne un președinte după inima Ta!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.