După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 octombrie 2019

Medicamentele care blochează pubertatea, date “copiilor transsexuali”, au ucis cel puțin 6 370 dintre ei

Medicamentele care blochează pubertatea, date copiilor transsexuali, au ucis cel puțin 6 370 dintre ei, arată raportul FDA – Administratia americana a alimentelor si a medicamentelor
Noi date publicate de Administrația americană pentru produse alimentare și medicamente (FDA) dezvăluie că, începând cu anul 2012, peste 40 000 de persoane au suferit reacții adverse din cauza luării medicamentului Lupron (acetat de leuprolide) care blochează hormonii, în timp ce cel puțin 6 370 de persoane au murit din 2014 din cauza consumului acestui medicament.
Prescris in mod obișnuit copiilor care au fost manipulați să creadă că sunt „transgenderi” care au nevoie de o „schimbare de sex” chimică, Lupron a cauzat peste 25 500 de reacții „grave” la pacienți chiar în ultimii cinci ani, potrivit  FDA.  Multe dintre aceste reacții adverse par să fi avut loc la pacienții cărora li s-a prescris medicamentul pentru utilizări fara respectarea indicatiillor, cum ar fi în „terapia transgender”.
Deși Lupron este aprobat clinic pentru utilizare în tratarea „pubertății precoce” sau a pubertății anormale timpurii care ar putea provoca alte probleme de sănătate, nu este aprobat pentru utilizarea la copiii cu tulburare de gen. În acest fel, Lupron este în present prescris pe scară largă, punând în pericol sănătatea copiilor cu disforie de gen.
Versiunea pediatrică a medicamentului este, de asemenea, în mare parte eronată, deoarece vine cu avertismente minime cu privire la efectele secundare pe termen lung, unele dintre el eputând fi ireversibile. Astfel de efecte secundare ireversibile include leziuni permanente ale sistemului endocrin, care este responsabil de producerea hormonilor sexuali care susțin viața.
„Este o afecțiune serioasă pe care endocrinologii ar diagnostica și trata în mod normal, deoarece interferează cu dezvoltarea, dar în cazurile de tulburari de gen, ele induc această stare de boală”, spune Michael Laidlaw, un endocrinolog din Rocklin,  California, așa cum este citat de Registrul național catolic.
Pentru mai multe știri asemanatoare despre tulburarea de gen și zarva farmaceutica care îl înconjoară, asigurați-vă că consultați Gender.news.
Dacă FDA a lansat într-adevăr o revizuire cu privire la siguranta administrarii medicamentului Lupron în 2017, de ce nu s-a făcut nimic doi ani mai târziu?
Administratia Americana pentru produse alimentare si medicamente – FDA – știe de cel puțin doi ani că Lupron nu este tocmai sigur, în special pentru copiii mici. Agenția a anunțat în 2017 că „efectuează o revizuire specifică a sistemului nervos și a evenimentelor psihiatrice în asociere cu utilizarea agoniștilor GnRH, [o clasă de medicamente], inclusiv Lupron, la pacienții de varste mici”.
Cu toate acestea, nimic până acum nu a rezultat din această presupusă anchetă, care a apărut pentru prima dată ca urmare a întrebărilor ridicate de Kaiser Health News și Reveal de la Centrul pentru Raportări Investigative, incercand sa afle inclusiv de ce atât de mulți copii cărora li se administrează Lupron suferă acum de  convulsii persistente.
În timp ce activiștii transsexuali susțin că Lupron și asemenea medicamente similare funcționează doar ca un „buton de pauză” asupra vieții și sunt astfel complet sigure, datele sugerează cu totul altceva. Prin inhibarea fluxului de testosteron peste prostată, reducându-l la niveluri scăzute sau nedetectabile, Lupron este un perturbator endocrine periculos, mai ales la copii.
Deoarece Lupron a fost conceput pentru tratarea cancerul de prostata, el ar trebui să fie prescris în exclusivitate pentru acest scop- și nu pentru tratarea afecțiunilor psihologice precum disforia de gen, prin lipsirea copiilor de hormonii de care au nevoie pentru a trăi.
„Tulburarea de gen nu este o afecțiune endocrină, ci este una psihologică și, prin urmare, trebuie tratată cu o îngrijire psihologică adecvată”, mai spune Laidlaw. „Dar devine o afecțiune endocrină odată ce începi să folosești blocante de pubertate și să dai hormone sexuali încrucișați copiilor”.
Doar în Statele Unite în 2017, rețetele pentru Lupron, care este produs de gigantul de medicamente AbbVie, adună annual aproximativ 669 de milioane de dolari pentru companie. Și odată cu tulburarea de gen în creștere din cauza îndoctrinării transgen, acest număr este probabil să creasca și mai mult.

Pentru mai multe știri înrudite despre modul în care inginerii sociali folosesc propaganda LGBTQ pentru a distruge viața copiilor în timp ce fac companiile farmaceutice putred de bogate, asigurați-vă că consultați Evil.news.
Surse pentru acest articol includ:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.