După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 octombrie 2019

COMUNICAT DE PRESĂ: Turneu Chemat la Lumină 2019 🔴 Sanctus Pro Deo

Turneul Chemat la Lumină, are loc în perioada 10 - 30 Noiembrie 2019 și este susținut de Corul si Band-ul Sanctus Pro Deo. Concertele vor avea loc anul acesta în 7 locații: Sibiu, Oradea, Timișoara, Bistrița, Cluj-Napoca, Craiova și București. Repertoriul abordat cuprinde piesele noului album, realizate de compozitorii și aranjorii români, dar și piese internaționale ale unor artiști consacrați.
A trăi ca lumină, și în lumină, este mai mult decât respectarea unor reguli morale - înseamnă transformare, prin Isus Hristos, începând din interior spre exterior. 
Noul album “Chemat la Lumină”, descrie parcursul omului pierdut, din beznă către adevărata viață; fiecare piesă face referire la șanse, soluții și exemplifică bucuria de a fi în lumină. Te așteptăm la unul din concertele noastre unde vei putea asculta live noile piese de pe album! 

Sanctus Pro Deo este un ansamblu vocal - instrumental format din cca 70 de tineri din toată țara. În cei 14 ani de existență, ansamblul a susținut peste 100 de concerte în cadrul celor 30 de turnee întreprinse în țară și Europa.
Bilete se pot achiziționa pe site-ul sanctusprodeo.ro sau bilete.ro
Acest concert este o oportunitate prin care sa fii lumina. Cheamă un prieten care nu-L cunoaste inca pe Dumnezeu.

TURNEU CHEMAT LA LUMINĂ 2019:
Sibiu, Duminică, 10 Noiembrie 2019
Centrul Cultural Ion Besoiu, Ora 19
Emil Cioran 1A

Oradea, Vineri, 15 Noiembrie 2019
Casa de Cultură a Sindicatelor, Ora 19
Piaţa 1 Decembrie, nr. 1a

Timișoara, Duminică, 17 Noiembrie 2019
Filarmonica Banatul, Ora 19
Bvd. Constantin Diaconovici Loga 2

Bistrița, Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Centru Cultural Daciar, Ora 19
Bvd. Decebal nr. 3-5

Cluj-Napoca,  Duminică, 24 Noiembrie 2019
Casa de Cultură a Studenților, Ora 19
Piața Lucian Blaga nr. 1-3, Cluj-Napoca

Craiova, Vineri,  29 Noiembrie 2019
Casa de Cultura a Studenților, Ora 19
Eugeniu Carada, Nr 10

București, Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”, Ora 17:30,  20:30
Bulevardul Octavian Goga nr. 1

Pentru detalii, apelați 0754 861 677, persoană de contact Daniel Ureche;                 

Email: dani.ureche@sanctusprodeo.ro

Concept turneu și album

La început lumina a fost cea dintâi chemată la ființă de către Dumnezeu, pentru a aduce ordine în haos - și totuși trăim și azi într-o lume întunecată. Da, Soarele încă răsare zilnic, și numai pe alocuri lipsește lumina generată de tehnologie - dar în sens moral/spiritual, întunericul avansează prin forme tot mai diverse: lăcomie, corupție, desfrâu, ocultism, media, dependențe, cinism, deznădejde, necurăție etc. Predispoziția noastră pentru ilegalitate este înnăscută. Și urâm lumina, pentru că faptele noastre sunt rele, și vrem să rămână ascunse.

Dar Vestea Bună a lui Isus Cristos are scopul să deschidă „ochii” oamenilor ca să vadă lumina, să facă diferența și se întoarcă de la întuneric la Dumnezeu, înnoindu-și identitatea. Din negura nopții, din praf de ruine M-ai tras Tu, Isuse, în brațe la Tine... Și sufletu-mi prins în fapte de vină Spălat e prin sânge și pus la lumină. Cine răspunde chemării lui Isus Hristos devine un om al luminii, iertat de orice faptă a întunericului, cu o destinație nouă și o viață pe măsură. 

A trăi ca lumină, și în lumină, este mai mult decât respectarea unor reguli morale - înseamnă transformare, începând din interior spre exterior. Înseamnă a alege în cunoștință de cauză între ce este autentic și ce e fals, între literă și spirit! Imitația se mulțumește cu respectarea unor reguli aparent religioase de genul: „nu lua, nu gusta, nu atinge”. Dar nu-i poate fi pe plac lui Dumnezeu pentru că se justifică prin propriile performanțe. Dar autenticul, trăiește în lumină prin puterea lui Dumnezeu care-l curățește de orice păcat și îi dăruiește o nouă natură, gata să proclame măreția Celui ce l-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată. 

 Prin noul său album ”Chemat la Lumină”, Sanctus Pro Deo urmărește parcursul omului pierdut din beznă către adevărata viață, descrie șanse și soluții, și exemplifică bucuria de a fi (în) lumină… Piesele, compuse exclusiv de autori români, sunt invitații de a răspunde afirmativ la chemarea (încă valabilă!) de a veni și a rămâne în lumină. Pentru că Dumnezeu este lumină și în El nu este deloc întuneric!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.