După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 septembrie 2019

Tony Berbece 🔴 Căci pentru mine a trăi/a muri este...


Când Leonidas, tatăl lui Origen, a fost luat ca să fie ars pe rug, Origen a vrut să fugă și el pentru a fi ars împreună cu tatăl său, însă mama lui i-a ascuns toate hainele. Pentru că a ratat arderea pe rug, a ars o viață pentru Cristos. De atunci Origen a luptat cu toată foamea pentru Împărăția lui Dumnezeu. A scris 6000 de articole și cărți, iar la doar 18 ani a ajuns conducătorul unei școli creștine, a predicat la zeci de mii de oameni și a refuzat de fiecare dată faima și plăcerile spurcate ale lumii (chiar s-a și castrat pentru a se dedica cu totul slujirii).

Origen ar fi vrut să moară cu tatăl său pe rug pe când avea doar 17 ani, însă nu a uitat nicio clipă tot restul vieții că tatăl său a ars la propriu pentru Cristos, așa că el a ars în altfel, a ars ca o torță vie, ca o lumină nestinsă în mijlocul întunericului lumii acesteia. La multe secole după moartea lui Origen, mărturia și scrierile lui încă strălucesc pentru noi. Pe atunci unii au ars pe rug, alții au ars prin exemplu personal, însă nimeni nu și-a permis să nu fie lumină. Cei care mureau martirizați mureau cu Cristos pe buze, iar cei care trăiau, trăiau ca o jertfă vie spre slava Lui. Creștinii au fost numiți torțe vii nu doar la figurat, ci chiar la propriu pentru că mulți Împărați romani au luminat străzile Romei cu trupurile creștinilor care sfârâiau în fiecare seară.

Azi mulți ard pentru bani, mulți ard pentru plăceri carnale distructive, pentru vicii, pentru nimicuri, pentru funcții, dar câți mai ard pentru Cristos? Iar arderea pentru Cristos nu este o ardere inutilă pentru societate, ci este o ardere în iubire pentru aproape, pentru familie, pentru țară și pentru moralitate.

Tu creștine cum trăiești? Pentru că în funcție de cum trăiești moartea va fi o sperietoare sau o așteptare plină de speranță, o tragedie sau un sfârșit glorios și o intrare în odihna Domnului tău, indiferent de vârstă. Trăiește astfel încât moartea să fie un câștig, iar zilele pe care le mai ai să fie efectiv întruchiparea lui Cristos!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.