După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 septembrie 2019

Încă o „redută” cucerită. Era ultima capitală din Balcani care nu organiza Gay Pride

Mai mult de 2.000 de persoane au mărşăluit ieri la Sarajevo pentru primul Gay Pride ţinut în capitala Bosniei, protestând împotriva urii şi izolării.

Centrul oraşului a fost izolat de către poliţie cu multe ore înaintea începerii marşului. Forţele de securitate au împiedicat un grup de 150 de contramanifestanţi, care au răspuns apelului unui teolog musulman, să se apropie de strada pe care a trecut alaiul Pride. Poliţia a anunţat că mai mult de 1.100 de agenţi au fost mobilizaţi pentru acest eveniment.

Oraşul ne aparţine nouă!
Sarajevo era ultima capitală din Balcani care nu organizase încă Gay Pride. În 2008 şi 2014, islamiştii radicali şi grupuri de huligani au atacat participanţii la un festival gay. De notat că peste 80% din cei 340.000 de locuitori ai capitalei sunt musulmani.
Fluturând steaguri în culorile curcubeului, membri ai comunităţii Lgbt, dar şi alţi rezidenţi din Sarajevo, au mărşăluit pe o distanţă de circa 1.500 m, cu punct de plecare simbolic de la monumentul dedicat eliberării oraşului la sfîrşitul celui de Al Doilea Război Mondial. Fluierând şi batând în tobe, dar şi cântând ”Ay Carmela!” sau urlând ”Oraşul ne aparţine!”, manifestanţii s-au oprit în faţa Parlamentului.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.