După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 septembrie 2019

Activiștii cer transgenderism cu forța

Guvernul SUA ar trebui să intervină pentru a stimula atractivitatea sexuală a persoanelor transgender, deoarece acestea sunt respinse sexual de aproximativ 97 la sută dintre heterosexuali și de majoritatea homosexualilor și lesbienelor, arată un sondaj realizat în America la comanda activiștilor pro-transgenderi, scrie breitbart.com.

„De ce ar trebui ca persoanele trangender să fie tratate diferit și respinse de alte persoane?”, se spune în  studiul din America, intitulat „Excluderea persoanelor  transgender din cercul întâlnirilor romantice”.  Studiul susține că:

„Alegerea unui partener, pentru o relație romantică, este adesea trecută cu vederea, generând o problemă de preferință personală ... [dar] transmisoginia este simptomatică ordinii actuale de gen și demonstrează rolul continuu al relațiilor în conturarea realităților trăite”. 

Într-o societate echitabilă, declară autorii, bărbații care se prezintă ca femei transsexuale nu ar trebui să se confrunte cu niciun obstacol neobișnuit pentru avea relații cu bărbați sau femei.

Intervenția guvernului este necesară, susțin autorii sondajului, deoarece, după chestionarea a 956 de persoane în cadrul acestui studiu, a rezultat că persoanele transgender sunt neatractive din punct de vedere sexual.

Bărbații transgender care încearcă să fie femei se confruntă cu respingerea sexuală, în procent de 71 la sută printre lesbiene, și de 97,3 la sută printre bărbați, indică studiul.

Autorii sondajului nu îndeamnă numărul mic de persoane transgenderi să caute alte opțiuni, cum ar fi acceptarea unei  identități homosexuale sau lesbiene. În schimb, autorii folosesc situația americanilor transgenderi pentru a impune  transformarea relațiilor sexuale și umane,  cu sprijinul guvernului SUA.

Progresiștii consideră că această revoluție sexuală este posibilă, deoarece, spun ei, preferințele sexuale sunt doar un „construct social”, care poate fi demolat și reconstruit de către guvern. „Clasificarea sexuală nu este nici naturală, nici universală, ci mai degrabă specifică din punct de vedere istoric și cultural, iar orientarea sexuală este descrisă mai curând ca fiind fluidă”, spun autorii, Karen L. Blair, și Rhea Ashley Hoskin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.