După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 septembrie 2019

Foști dependenți de droguri – dovezi vii că recuperarea este posibilă: "Anul acesta vom aniversa 3 ani de când suntem curați, abstinenți și trăim în Cuvântul lui Dumnezeu..."

Carolina Best avea 36 de ani din care 15 ani de decădere în lumea drogurilor, atunci când medicii i-au spus că, dacă nu renunță la heroină și cocaină, mai are maxim un an de trăit. Carolina suferea de insuficiență cardiacă, însă medicii refuzau să o opereze până nu „era curată” (dezintoxicată).

Cu ajutorul șefului unei secții de poliție, Carolina a mers la dezintoxicare, iar acum sărbătorește un an de abstinență. Starea ei de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ, nu mai are nevoie de operație la inimă, iar la înfățișare este de nerecunoscut, dacă ne raportăm la fotografiile din  urmă cu un an și la cele de acum.

„Sunt o dovadă vie că ne putem recupera”, spune Carolina. Aceasta îi este recunoscătoare ofițerului Stuart Toogood, care lucrează în programul „De la delicvenți la reabilitare” al poliției. Cu ajutorul acestuia, Carolina, care fusese arestată pentru furt din magazine în încercarea de a face rost de bani pentru droguri, a ajuns „un membru productiv al societății”. Toogood declară că până în prezent programul a reabilitat cu succes 9 delicvenți și a contribuit astfel la reducerea semnificativă a furturilor din magazine. Carolina care a sărbătorit pe 27 august un an fără droguri locuiește în prezent într-o casă de abstinență.

O altă poveste de succes privind renunțarea la droguri este aceea a unui cuplu din statul Tennessee. Brent Walker și soția sa Ashley erau dependenți de metamfetamină. Cei doi, care vor aniversa pe 31 decembrie 3 ani de abstinență, au postat pentru campania #CleanChallenge (provocarea abstinenței) o fotografie de la sfârșitul lui 2016, atunci când erau dependenți, iar Brent tocmai fusese eliberat din închisoare, alături de o fotografie din iulie 2019, după mai bine de 2 ani și jumătate de abstinență, cu următorul comentariu:
„Aici sunt eu și cu soția mea în perioada de consum activ de metamfetamină. Prima fotografie a fost făcută în decembrie 2016, iar a doua în iulie 2019. Anul acesta pe 31 decembrie vom aniversa 3 ani de când suntem curați și abstinenți și trăim în cuvântul lui Dumnezeu. Sper că schimbarea noastră să-i încurajeze și pe alți dependenți, oriunde s-ar afla. Este posibil să te recuperezi!”

Sursă: foxnews.com
www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.