După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 10 august 2019

YouTube reduce la tăcere o adolescentă de 14 ani cu peste 1 milion de urmăritori pentru criticile aduse paradelor LGBT

Canalul unei adolescente de 14 ani, care avea peste 1 milion de urmăritori a fost interzis de YouTube în urma postării unui material video critic la adresa manifestărilor LGBT din cadrul „Pride Month” (luna iunie – luna „Mândriei LGBTQ…..”). Tânăra care apărea sub numele de Soph, iar pe Twitter este cunoscută ca @sewernugget, a postat un clip intitulat ”Pride and Prejudice” („Mândrie și Prejudecată/sau Prejudiciu”) în care și-a exprimat opinia cu privire la politica LGBT cu umor și o maturitate mult peste vârsta ei.
„Atunci când cineva critică răul pe care îl fac paradele pride copiilor, liberalii vor spune că cel care critică îi urăște pe toți homosexualii. Ei pun la un loc moralitatea manifestărilor LGBT cu legitimitatea existenței persoanelor care fac parte din această categorie. Deci nu poți să critici aceste manifestări, fără să fi etichetat ca homofob”, spune Sofh în clip, după care în video este arătat un băiat care dansează în stilul extrem de vulgar și provocator al participanților la paradele LGBT. Tânăra face trimitere la Biblie și spune că „așa cum Cain l-a ucis pe fratele său pentru că era mai bun decât el, la fel există un resentiment în cuplurile homosexuale. Aceștia sunt conștienți că, indiferent cât ar stoarce relația lor, nu vor putea procrea, iar dacă doresc copii, trebuie să adopte și, pentru a avea mai multe șanse, ei încearcă să distrugă conceptul de unitate a familiei”.

YouTube a șters materialul video, dar și canalul lui Soph de pe platformă. Adolescenta a primit o înștiințare în care era informată că în urma analizării conținutului postat pe canalul ei, echipa YouTube a ajuns la concluzia că acesta încalcă politica platformei privind „discursul de incitare la ură”. Soph mai fusese suspendată de căteva ori de YouTube pentru umor „periculos”, în urma postării unor comentarii satirice privind islamismul radical, schimbările climaterice sau pedofilia în cadrul elitelor de la Hollyood.
Sursă: LifeSiteNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.