joi, 29 august 2019

Un pastor îi arată care sunt adevăratele „mari bucurii” ale vieții actriței care a spus că „fără cele cele două avorturi pe care le-a făcut viața ei ar fi fost lipsită de marile bucurii”...

Un pastor, soț și tată a doi copii a reacționat pe rețelele de socializare în urma declarației actriței Alyssa Milano, care a spus că cele două avorturi pe care le-a făcut în 1993 „i-au  dat libertatea să fie ea însăși”, iar dacă nu le-ar fi făcut „viața ei ar fi fost lipsită de marile bucurii”.
Jarrid Wilson, pastor la Harvest Christian Fellowship din Riverside, California, a postat pe Twitter o fotografie în care apare împreună cu soția sa și cei doi copii, însoțită de mesajul „Fiecare ar trebui să posteze o fotografie cu copiii săi utilizând hashtagul  #greatjoys (marile bucurii).” Foarte mulți părinți s-au alăturat apelului lui Wilson și au postat fotografii cu copii lor, adevăratele „mari bucurii” ale vieții.
Pe Facebook, Wilson a scris că se roagă pentru ca Milano să se schimbe. „Nu o cunosc personal pe Alyssa Milano, dar mă rog pentru ceea ce ea cu adevărat crede din tot ceea ce spune pe platformele publice, în special în ceea ce privește chestiuni care privesc realitatea vieții și a morții”, a postat Wilson.
Sursă: liveaction
www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.