După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 16 august 2019

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pacea Domnului Isus,  dragi frați și surori!
 

          Vă mulțumim în numele Domnului pentru dragostea și grija pe care ne-o purtați.
          În luna iulie a trebuit să emitem certificatul de naștere românesc a lui Sophy, cea de-a doua fetiță a noastră,  plus alte acte adiacente, așa că a trebuit să mergem în Dehli. Acolo Domnul a fost cu noi și în două zile, spre surprinderea noastră, s-a rezolvat tot, slavă Domnului! Astfel, pentru că ne-a mai rămas ceva timp la dispoziție, am decis să vizităm Taj Mahal, un monument foarte important pentru musulmani. Am întâmpinat ceva piedici dar totul a fost spre bine, deoarece acolo am întâlnit un tânăr musulman, ghid turistic. El încerca să ne explice despre ce este acolo,  iar noi i-am vestit Evanghelia. I-am explicat puțin mai detaliat cine este Isus și ne-am bucurat că a  ascultat și a înțeles puțin mai bine cine este Isus Hristos. Ținem legătura cu el dar știm cu toții cât de greu se întorc astfel de oameni la Domnul. Rugați-vă pentru acest suflet scump numit Imrhan Khan. 
               În urma rugăciunilor, Domnul ne-a mai dăruit alte patru persoane în echipa de evanghelizare. Cu toții suntem acum șapte persoane. Am început să evanghelizăm și dorim să facem lucrul acesta cât se poate de des. Membrii din echipă sunt și ei pasionați în a vesti Evanghelia și sperăm că vor continua tot așa. În echipă vine și o soră care, de curând L-a primit pe Domnul, dar încă nu s-a botezat. Rugați-vă să fie încurajată și întărită ca să crească spiritual și să primeasca botezul cât de curând. Ne bucurăm de perseverența ei în a veni la rugăciune.
         Ieri, la evanghelizare, am împărțit tractate și am întâlnit un tânăr pe nume Ajit Paudel. El face parte dintr-o familie de brahmani dar este ateist. Nu crede în nimeni și nimic. În timp ce făceam evanghelizare, el însuși a venit la mine ca să afle mai multe. I-am vorbit despre mântuire. În cele din urmă, a înțeles ce doream să-i transmit, apoi și-a deschis inima și mi-a spus că tatăl lui a murit în timp ce el studia la facultate și astfel nu a mai putut continua studiile  din cauze financiare. Nu după mult timp i-a murit și mama. S-a căsătorit, dar soția lui are epilepsie și semiparalizie. Toată echipa ne-am rugat pentru el și pentru soția lui. I-am dat adresa bisericii și numărul meu de telefon pentru că dorește să vină la biserică.
          În septembrie vom face, cu voia și ajutorul Domnului, o instruire în vederea motivprii la evanghelizare. Dorim să continuăm colaborarea cu bisericile locale în acest sens și să avem ca participanți chiar lideri din biserică. Ne-am propus de data aceasta ca să avem maxim cincisprezece participanți care să fie pasionați pentru Domnul.
           Ca familie  suntem destul de bine. Încă nu ne-am mutat la etaj dar sperăm, cu îndurarea Domnului, să reușim până la sfârșitul lunii. Abi și Sophy sunt bine. Abi are deja doi ani și e foarte activă. Rugați-vă ca Domnul să-i dea un duh de ascultare, iar nouă înțelepciune și răbdare în educația fetelor. Sophy are opt luni si început să meargă pe burtă. Ne bucurăm de ea și de progresele care le face. Rugați-vă ca Domnul să le păzeasca pentru că aici, de ceva vreme, au fost multe cazuri de copii răpiți.De curând, un copil a fost răpit chiar de la o biserică locală.
   
Motive de mulțumire
- S-au mai adaugat 4 membrii in echipa, speram sa ramana cu noi pe termen lung.
- Abi si Sophy sunt sanatoase si se dezvolta foarte bine, slava Domnului.
- Certificatul lui Sophy a fost emis foarte repede.
   
Motive de rugăciune
- Ca membrii din echipă să fie dedicați Domnului.
- Ca, pentru instruirea ce va avea loc în septembrie, Domnul să pregătească locul, învățătorii, participanții și finanțele necesare și ca prezența Duhului Sfânt să se reverse din plin peste fiecare suflet prezent.
- Pentru mântuirea lui Ajit și vindecarea soției lui.
- Pentru mântuirea lui Khan, tânărul musulman. 


          În încheiere, scumpi frați și drage surori, vă mulțumim că ne sunteți alături și că ne susțineți în diverse moduri. Domnul să vă răsplătească din plin deoarece știm că nu e ușor nici pentru dumneavoastră.
 
 Cu drag și apreciere
Uday, Silvia,
Abi și Sophy!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007.
  După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.
 În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas și au o fetiță.
e-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:
Banca BRD
RON RO98BRDE410SV70924254100
EUR RO45BRDE410SV92432154100
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.