După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 august 2019

Nicolae Geantă 🔴 Când te întâlnești cu omul pe care-l detești...


A insistat foarte mult să mă cazeze două nopți! Mi-a oferit tot ce a avut mai bun, și Luna pe Cer mi-ar fi adus dacă-i ceream. Soția și copiii s-au purtat exact ca sfinții de pe paginile Scripturii! Nu îi întâlnisem în viața mea! Am fost copleșit de iubirea lor și mai ales de implicarea, de cheltuirea lui! Am spus în gândul meu: „Aceștia-s îngeri trimiși de Dumnezeu pentru mine!”. A mers cu mine la evanghelizări și l-am văzut marcat. Sorbea fiecare cuvânt!

În ultima seară m-a scos deoparte din grup, a mai chemat un pastor - bun prieten al meu, și a început să povestească: „La firmă uram un coleg. Nu-l puteam vedea în fața ochilor! Oriunde apărea el, eu trebuia să plec! Simpla prezență a lui mă făcea să păcătuiesc înaintea Domnului. Și într-o zi șeful mi-a zis: „De mâine va lucra în birou cu tine!” Atunci am știut: este o problemă la mine și nu la el. Dumnezeu mi-a arătat că greșisem... Dar nu asta vream să vă spun. Era un predicator în țara asta care pentru mine era mare nesuferit. Nu puteam să ascult nici măcar un minut ce vorbește. Și nici ce scria nu puteam citi, deși toată lumea îl plăcea. Nu îmi greșise nimic niciodată, și totuși eram deranjat ori de câte ori am auzit de numele lui! Îl uram! Zilele trecute un prieten al meu, și al lui, mi-a spus că va veni în orașul nostru! Am spus: Dumnezeu îl trimite! Înseamnă că e ceva cu mine... Și așa a fost. Era ceva greșit cu mine. Știți cum îl cheamă? Nicolae Geantă... De aceea am vrut neapărat să fie cazat la mine! Acum am înțeles că greșisem enorm. Dumnezeu îmi trimisese un înger!”

Mărturia lui mi-a înmuiat picioarele. Apoi lacrimile mi-au ieșit prin piele... După trei zile petrecute împreună, după trei programe de evanghelizare, ne-am despărțit cu îmbrățișări. Ca frații plăcuți înaintea lui Hristos! „V-am ascultat cu atenție. Predicile dvs m-au marcat. Dumnezeu mi-a vorbit foarte mult în aceste zile! Am să iau decizii noi!”...

Nu am fost șocat de mărturia sa sinceră în care a declarat că mă detesta. Nici de comportamentul său neobișnuit de frumos față de mine. Ceea ce m-a zguduit cel mai tare este faptul că diavolul cel urât determină pe cei care nu ne cunosc să ne urască fără motive... Fiindcă știe ce impact putem avea asupra celor ce ne vor deveni prieteni! Dar Dumnezeu nu ne lasă batjocoriți!


Astăzi îmi este bun prieten! Ba mai mult: spune lucruri frumoase despre mine când nu sunt prezent! Că Dumnezeu asta ne învață: să spunem lucruri frumoase despre frați și când nu suntem în prezența lor. Chiar așa, tu ce spui despre prieteni când ei nu sunt de față?

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.