joi, 1 august 2019

La Amsterdam, homosexualii s-au încăierat cu pedofilii 🔴 Pedofilia se autoinvită în buchetul „diversității” 🔴 Prădătorii copiilor se simt discriminați 🔴 Asociația olandeză de pedofili „Martjin” are ca obiectiv declarat „legalizarea relațiilor sexuale dintre adulți și copii”. ..

În Amsterdam, un bărbat care a declarat că face parte din „Frontul pentru Eliberarea Copiilor” a distribuit pliante la marșul Gay Pride din Amsterdam, solicitând includerea pedofililor în comunitatea LGBT. Poliția a confiscat pliantele, dar nu l-a arestat pe individ.

La deschiderea paradei Gay Pride din capitala Olandei, sâmbătă, la care au participat 15.000 de oameni, un bărbat a atras atenția în timp ce distribuia în mulțime pliante prin care se cerea, nici mai mult nici mai puțin, decât integrarea pedofililor în comunitatea LGBT, stârnind furia trecătorilor.
Faptele, notează Le Figaro, care citează presa olandeză, s-au derulat în Vondelpark, una din cele mai vizitate grădini publice din Amsterdam. Unele persoane au reacționat violent și au apelat la poliție pentru ca bărbatul să fie îndepărtat. Potrivit poliției, pliantele au fost confiscate pentru că trecătorii au reacționat violent
. „Acest bărbat a luat avionul să ajungă în Vondelpark, iar organizatorii Pride Walk nu l-au dorit. Serviciile de securitate i-au cerut să plece, dar bărbatul a refuzat”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Amsterdam, Jelmer Geerds. „Ordinea publică a fost perturbată, pliantele pe care le distribuia bărbatul au fost confiscate, acesta părăsind zona apoi de bună voie”, a adăugat Geerds. În schimb, propovăduitorul „drepturilor” pedofililor nu a fost arestat.
Mai mult, tot potrivit poliției, „își va putea recupera pliantele mai târziu, potrivit regulamentelor în cazul obiectelor confiscate temporar în interesul ordinii publice”, a continuat Jelmer Geerds.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.