După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 august 2019

Gabriel Popa 🔴 Serios? Deci un scelerat semi-retard a reușit să ardă, în 2-3 ore, într-un butoi de tablă, un corp uman în întregime?

Serios? Deci un scelerat semi-retard a reușit să ardă, în 2-3 ore, într-un butoi de tablă, un corp uman în întregime? Până când nu au mai rămas decât niște rămășițe de oase? Și asta fără să se simtă nici un miros în sat?

Dincolo de toate explicațiile tehnice oferite de mulți specialiști care au spus că așa ceva nu este posibil. Ați participat vreodată la incinerarea unei persoane apropiate, prieten, rudă? Dacă da, ați întrebat cum se desfășoară procesul? Un detaliu macabru care m-a șocat și pe mine: oasele umane, chiar și după multe ore în cuptoare speciale, etanșe, cu arzătoare foarte puternice, rămân în cea mai mare parte întregi. Așa că oasele trebuie măcinate separat, după ardere, în niște mașinării speciale pentru a se transforma în bucățele mici.

Pentru că nu toți am picat de pe planeta Marte. Iar acest caz începe să fie tot mai rău cusut cu ață albă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.