După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 august 2019

Fostă musulmană: Încerc să arăt „Vestului naiv” adevărata natură a Islamului

Yasmine Mohammed are o poveste care sună a roman de aventuri. Fostă musulmană, așa cum se numește, a reușit să scape dintr-o căsătorie forțată cu un operativ al-Qaeda, care a fost eliberat din închisoare chiar de Osama bin Laden.
Autorul cărții „Confesiunile unui fost musulman” vorbește acum deschis despre trecutul ei, astfel încât să îi ajute și pe alții. Mohammed spune că este într-o misiune de a-i ajuta pe apostații care locuiesc în țările cu majoritate musulmană și să învețe „Vestul naiv” despre ceea ce ea numește adevărata natură a Islamului.
Educatorul și autorul a devenit o voce proeminentă în cadrul mișcării globale ex-musulmane în creștere, vorbind pe larg publicului din întreaga lume.
Totul a început în copilărie.
Yasmine Mohammed a crescut în Canada. Copilăria ei obișnuită occidentală a fost întreruptă când mama ei s-a căsătorit cu un musulman devotat, iar fetița a plecat de la plimbările cu bicicleta și mersul la înot la a purta hijab și îndura bătăi pentru că nu memora Coranul.
Ani mai târziu, sub supliciile unei căsnicii îngrozitoare forțate, și-a riscat curajos viața pentru a scăpa din încercarea de a-și salva fiica de amenințarea mutilării genitale.
„Am trăit și experimentat fiecare aspect al Islamului până la a fi de fapt jihadistă. Am fost întruchiparea unui musulman extremist. Văzând pe cineva ca mine că se schimbă într-o persoană care este, în multe privințe, antiteza totală a celei care am fost, arată puterea de adaptare umană”.
„Democrațiile occidentale suferă de un amestec toxic de aroganță și naivitate care le face mulțumite de sine”, spune Mohammed, care a spus asta la doar câteva zile de la erupția dintre Israel și Stânga americană în urma unei vizite propuse statului Israel de către parlamentarii pro-BDS Ilhan Omar și Rashida Tlaib. „Aceste țări subestimează puterea Islamului, se uită la ce au făcut islamiștii în alte țări și se gândesc arogant: „Asta nu ni se va întâmpla nouă” – chiar dacă evenimentele au loc chiar sub nasul lor”.
La baza acestei naivități este o alianță tulburătoare între Islam și Stânga, un parteneriat toxic cu oficiali de rang înalt care îmbrățișează tradițiile musulmane cu „gesturi” precum Ziua Hijabului.
„Ipocrizia Stângii nu este niciodată mai pronunțată decât atunci când vine vorba de hijab. În timp femeile din Vest cer dreptul de a purta ceea ce își doresc – de exemplu, să fie topless dacă aleg asta – aceleași femei vor celebra hijabul”.
„Vestul pune hijabul păpușilor Barbie, pe podiumurile de modă și pe copertele magazinelor. Un instrument de opresiune – un veșmânt care perpetuează cultura violului – este celebrat de femeile care pretind că sunt progresiste. Ele doresc libertate pentru ele, dar sunt mulțumite să susțină subjugarea altor femei. Dacă le-ar fi păsat cu adevărat, ar fi celebrat femeile din Iran care sunt arestate pentru sfidarea legilor hijab obligatorii”.
Această ipocrizie este demonstrată cel mai bine de marșurile feministe conduse de Linda Sarsour.
„Cum poate o femeie care-l celebrează pe anti-semitul, anti-femei Louis Farrakhan să conducă un marș liberal?”, se întreabă Mohammed. „Ea poartă haine religioase conservatoare, susținând că reprezintă valori progresiste; spune că nu trebuie să umanizăm israelienii, în timp ce susține că palestinienii sunt dezumanizați; este cea mai bună prietenă a teroriștilor precum Rasmeah Odeh, în timp ce pretinde că totul este doar despre pace și umanitate”.
Mohammed a lansat „Ziua Nu Hijabului”, care celebrează milioanele de femei de pe tot globul care trebuie să sfideze legile și riscă închisoarea, abuzul și chiar uciderea pentru a-și îndepărta acea pânză de pe cap.
„Femeile sunt forțate să poarte hijabul pe tot globul”, spune Mohammed, „de familiile lor care le amenință să le ucidă dacă renunță la ele, cum a fost și în cazul meu. Sau chiar sunt ucise pentru că-l îndepărtează”.
Mohammed descrie în cuvinte aspre administrația Obama, care „a făcut o gravă eroare” prin promovarea unui islamist care lăuda Frăția Musulmană.
„Casa Albă a celebrat o femeie care a vorbit despre virtuțile Shariei. Liderii lumii ar trebui să investească timp studiind istoria Islamului și să privească la ascensiunea modernă a Islamului prin grupuri precum Frăția Musulmană”.
În ceea ce-i privește pe evrei, Mohammed a spus că experiența generală pentru musulmani este cea a „urii universale pentru poporul evreu – iar acest lucru este învățat de la o vârstă fragedă. În comunitățile musulmane, cuvântul evreu nu este folosit doar peiorativ, ci este folosit ca un blestem. Este o ură care se impregnează atât de mult, încât este invizibilă: este pur și simplu acceptată”.
„Niciodată, ca musulmană, nu m-am oprit să mă gândesc de ce trebuie să urâm atât de mult evreii. Este ca și cum ai întreba un copil de ce urăște monștri. Este doar un comportament pe care îl învățăm, rareori pus la îndoială, iar ura pentru Israel este o extensie a acestui lucru. Speranța de a anihila întregul popor evreu este bazată pe religia care învață că va exista pace pe Pământ numai după ce toți evreii vor fi uciși de musulmanii drepți”.
„Există un Hadit care afirmă că evreii nici măcar nu vor putea să se ascundă, deoarece chiar și stâncile și copacii vor striga: „Oh, musulmani! În spatele meu se ascunde un evreu!”
Mohammed se „simte rușinată și vinovată” pentru ura pe care a fost forțată să o aibă pentru poporul evreu și că, odată ce a început să întâlnească evrei, și-a dat seama de gravitatea minciunii care i-a fost spusă.

„Mă simt copleșită de modul în care nici măcar un singur evreu nu mi-a permis vreodată să simt această vinovăție; întotdeauna mi-au amintit că eram un copil și că ar trebui să mă iert. Unii dintre primii evrei pe care i-am cunoscut când eram încă un copil care purta hijab, au zâmbit imediat și m-au numit familia lor, verișoara lor – dar am fost mortificată și dezgustată că această persoană mă vor asocia cu ei. Atât de orbească era ura mea”.
Amintindu-și acel incident, ea a explicat: „Este o amintire șocantă a cât de mult m-am schimbat – și o mărturie a faptului că oricine altcineva care poartă această ură se poate schimba și ea”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.