După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 august 2019

Cursul de vară Jubilate

Cursul de vară este un timp de instruire, închinare, cântare și împrospătare. Se adresează celor care slujesc cu muzica și închinarea în biserică: pastori, coriști, dirijori, lucrători cu copiii, lideri de închinare.
În cadrul cursului, oferim o paletă largă de cursuri opționale, din care fiecare cursant își alege două cursuri opționale pe teme specifice. În plus, ne bucurăm împreună de un timp zilnic de închinare, de cursuri în plen, cor și altele. (Aici veți găsi descrierea cursurilor, biografiile profesorilor și orarul cursului.)
Cursul de vară Jubilate 2019 va avea loc în 19-25 august 2019 la Misiunea Pacea, Șelimbăr, lângă Sibiu. Costul cursului va fi 550 RON, preț care include cazarea, trei mese și două pauze de cafea zilnic, și broșura cursului. Limita de vârstă: minim 17 ani.
Începând cu anul 2019, limităm participarea la Cursul de vară la maxim patru ani. Dacă ai participat de 4 ori, te rugăm să cedezi posibilitatea de a te înscrie celor care nu au fost niciodată la curs și au nevoie de echipare. Nu lua în considerare evenimentele O inimă și un glas când le numeri, ci doar Cursul de vară. Dacă ai fost de patru ori, ești binevenit la celelalte proiecte, despre care te rugăm să citești cu atenție. Vino să-ți continui instruirea! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.