După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 29 iulie 2019

Tony Berbece 🔴 Când “îngerul păzitor” trebuie să fii tu...


Zilele trecute am trecut pe lângâ parcul Herăstrău și pentru că aveam ceva timp liber soției i-a venit ideea să ne plimbăm cu rolele. Am parcat mașina în fața parcului unde am observat o familie cu o mașină plină de bagaje și cu trei copilași. Am zis că așteaptă pe cineva să meargă împreună în vacanță. Dar când ne-am întors familia aceea era tot acolo. Cele trei fetițe stăteau pe trotuar plictisite și obosite, iar mama și tatăl se agitau pe lângă mașină. Mi-am dat seamă că au o problemă așa că am intrat în vorbă cu ei.

Am aflat că erau niște credincioși baptiști din Județul Alba, iar în drum spre vacanță au oprit la Arcul de Triumf pentru a face poze. Când să plece mașina nu a mai pornit. Acest lucru s-a întâmplat la 4 dimineața, iar noi am dat de ei la 4 după amiază. Erau deja de 12 ore cu mașina în pană. El a căutat în tot acest timp piesa necesară, a căutat service-uri, a căutat mecanici, dar fără niciun rezultat. Erau epuizați, erau dezamăgiți și stăteau la 40 de grade cu mașina în pană.

Am dat câteva telefoane și am găsit un service în afara Bucureștiului tot la niște creștini care au acceptat cu bucurie să lase alte mașini să aștepte pentru a rezolva problema lor, dar pentru că era o problemă care necesita timp am luat familia la noi acasă. Ce șanse erau ca din pură întâmplare să ne vină ideea în miezul zilei pe caniculă să ne plimbăm cu rolele, apoi să parcăm lângă această familie, iar în cele din urmă să ne apropiem de ei pentru a-i întreba ce problemă au? Noi nu am fi făcut acest lucru de la noi dacă Dumnezeu nu ne-ar fi trimis acolo în urma rugăciunilor lor.

Încă un lucru aranjat de Dumnezeu a fost faptul că atunci când noi ne-am întors după doua ore de plimbat prin parc, mama cu cele trei fetițe a simțit să meargă de urgență spre mașină și tatăl a ajuns fix atunci de la un magazin de piese. Deci Dumnezeu ne-a dat întâlnire tuturor, pentru că El avea o soluție. Dumnezeu chiar auzea rugăciunile acestor părinți. Erau deja obosiți și fără soluție. Cel mai important telefon l-au dat acolo sus.

Biblia spune să fim primitori de oaspeți pentru că poate vom găzdui chiar îngeri. Noi am găzduit vreo 5 “îngeri de oameni”. Ne-au umplut casa cu bucurie și zâmbet. E minunat când Dumnezeu privește din înaltul cerului și vede o problemă, aude o rugăciune, iar pentru rezolvarea ei știe că te are pe tine și că tu ai inima și urechea deschise pentru a fi îngerul acela păzitor. De nenumărate ori am avut parte de astfel de îngeri. Uneori când Dumnezeu chiar nu mai are pe nimeni printre oameni, trimite îngeri, care iau chiar trup de om, dar ce rost are când El te are pe tine? Când îngerii și oameni “se întrec” în a face bine, când împreună lucrează spre binele celor ce se tem de Dumnezeu în jur e iubire și binecuvântare!

Fii tu un înger păzitor, roagă-te ca Dumnezeu să te folosească, roagă-te ca Dumnezeu să trimită cazul cuiva care cere ajutor spre tine, să distribuie și spre tine multele cereri care ajung la urechile Lui! Fii un lucrător împreună cu Dumnezeu și vei fii fericit iar locul în care vei sta va fi un loc bun, sfințit de tine și de inima ta care a acceptat iubirea lui Dumnezeu manifestată față de semeni.

Toată gloria să fie a Lui!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.