După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 29 iulie 2019

Mihai Gheorghiu despre Sorina, copiii Smicală și Alexandra: „Ce poate fi mai dureros decât să nu-ți poți ajuta copilul?”

Sâmbătă, 27 iulie 2019, la București a avut loc un protest prin care li s-a cerut autorităților să ancheteze abuzuri și să ofere sprijin real în cazul Sorinei, fetița adoptată cu forța și răpită cu mascații din mediul familial, al copiilor medicului Smicală, ținuți cu forța în sistemul de protecția copilului din Finlanda, dar și în cazul Alexandrei, victima criminalului de la Caracal pe care autoritățile nu au putut-o salva la timp, deși sunase la 112.
La protest au participat Mihai Gheorghiu, liderul Platformei civice de drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ, membrii familiei Șărămăt, care au crescut-o pe Sorina timp de aproape opt ani, publicistul Iulian Capsali, Remi Mănoiu, reprezentanți au comunității online Pro Reîntregirea Familiei.
Mihai Gheorghiu a îndemnat românii să se implice mai mult și emoțional, și concret, în protejarea copiilor țării, dacă autoritățile dovedesc că nu o pot face. Astfel, de curând, sub sloganul „România, apără-ți copiii!”, Platforma ÎMPREUNĂ a început să reprezinte interesele copiilor Smicală în fața autorităților din România, străduindu-se să le determine să facă ceea ce este corect: repatrierea acestor copii, cetățeni români.
Mihai Gheorghiu a spus: „Să ne dezîmpietrim inimile în fața suferinței copiilor, în fața suferinței Sorinei, în fața suferinței copiilor Smicală , care de atâția ani, lipsiți de mamă, stau în centre de plasament și suferă tortura psihologică a așa-zisului serviciu de protecție a copiilor din Finlanda. Suferința lor nu se va sfârși dacă solidaritatea noastră nu crește. Suferința lor nu se va opri dacă inima noastră nu începe să bată în ritmul inimii lor. Suferința lor nu va înceta dacă noi nu vom spune politicienilor, statului român, că lucrurile trebuie să se oprească”.
El a adus omagiu unui alt copil care a căzut victimă inerției autorităților, și anume Alexandrei Măceșanu, care, deși a sunat la 112, nu a mai putut fi salvată la timp. Mihai Gheorgiu a spus: „Când ne-am propus să facem acest miting, cine putea să știe că o nouă tragedie se va întâmpla în această țară și că un copil va suferi atroce? (…) O întreagă țară ar trebui să fie în mijlocul piețelor publice, să-și urle tristețea și revolta în fața unui stat care a încetat să-și mai apere cetățenii”.

„Ce poate fi mai groaznic, ce poate fi mai înjositor, ce poate fi mai dureros – până la moarte – decât să nu-ți poți ajuta copilul?”, a mai remarcat președintele Platformei ÎMPREUNĂ vorbind la eveniment. „Dacă celor pe care i-am ales nu le pasă de sufletele copiilor noștri, noi nu putem fi numiți oameni dacă nu suntem alături de familiile care-și pierd copiii și alături de copiii în suferință. (…) Am stat zile întregi cu televizorul deschis, ca să înțeleg ce se întâmplă cu Sorina și nu voi uita niciodată expresia suferinței sale și violența cu care a fost luată din mijlocul familiei ei. (…) Când nu mai putem să ne apărăm copiii, nu mai putem să ne apărăm nici țara și nu mai avem nici viitor ca popor. Să nădăjduim totuși că nu se va întâmpla acest lucru și că puterea noastră de a fi uniți, puterea noastră de a nu pleca cu mintea și cu sufletul din această țară va fi mai mare decât deznădejdea, individualismul și lipsa de speranță. (…) Să mergem înainte apărându-ne copiii, apărându-ne și țara, apărându-ne și nădejdea într-un viitor mai bun!”, a mai spus Mihai Gheorghiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.