După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 5 iulie 2019

Samy Tuțac 🔴 Stop redefinirii Căsătoriei! Definiția Căsătoriei a fost decisă într-o instanță divină...


Tot mai multe state și tot mai multe persoane publice susțin pe față legalizarea căsătoriilor între persoane de acelasi sex. Cu tot respectul cuvenit celor aflați în poziții de autoritate, doresc să-mi exprim dezacordul fată de opiniile și deciziile lor. Nu Curțile Constituționale, Curțile de Justiție, Parlamentele sau Guvernele sunt cele care au definit căsătoria și din această cauză nici nu au dreptul s-o redefinească.

Instituția căsătoriei a fost creată cu mult timp înainte să existe Guverne, Parlamente sau Curți de Justiție, de același Dumnezeu Atotputernic care a creat bărbatul și femeia. Această decizie a fost luată de o instanță divină și nu poate fi revizuită sau modificată de nicio instanță umană. Dumnezeu este foarte clar când definește căsătoria:

"De aceea bărbatul își va lăsa tatăl și mama și se va uni cu soția lui, iar ei vor deveni un singur trup" (Geneza 2:24).

Mă rog ca Dumnezeu să aibă milă de generația noastră, in ciuda acțiunilor noastre din ce în ce mai dezonorante la adresa Lui.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.