După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 iulie 2019

Iulia Cristea a plecat la Domnul!


Cu profunda tristețe anunțăm plecarea la cele veșnice a sorei noastre Iulia Cristea. După o perioadă lungă de luptă cu boala, sora Iulia lasă in urmă soțul, fiica, biserica si pe cei dragi, cu speranța revederii in viața veșnică. 

Pentru Biserica Speranța, îndelunga încercare prin care sora Iulia a trecut a fost un prilej de unitate sfântă in rugăciune și o lecție practică de compasiune pentru frați și grijă de oameni. Dumnezeu să o odihnească și să mângâie familia indoliată! 

Serviciul de priveghi va avea loc Joi, 1 August de la ora 19:00 la Biserica Speranța, iar înmormântarea Vineri, 2 August de la ora 14:00, la Stadtfriedhof Linz, Wiener Bundesstraße 101, 4050 Traun (in continuarea Salzburgerstraße)

Biserica Speranța Linz


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.