După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 iulie 2019

Samy Tuțac 🔴 Alexandra, iartă-ne pentru incompetența lor și pasivitatea noastră...

Incompetenți, corupți, indiferenți...dar dacă după 30 de ani de libertate avem conducători corupți, funcționari incompetenți și legi strâmbe, nu e doar vina lor. Până nu vom înțelege că "un popor de oi naște un guvern de lupi", tragedia din Caracal, sau Colectiv, sau altele care vă vin în minte se vor repeta.

Conducătorii slabi sunt o formă a răului. Ei sunt un blestem pentru oameni prin faptul că le diminuează viețile. Ei jefuiesc oamenii de speranță. Ei reduc visele şi aşteptările oamenilor. Ei îi descurajează pe oameni şi îi duc la disperare. Îi lasă pe oameni într-o stare mai rea decât când i-au găsit. 

Dar o conducere slabă nu este întotdeauna rezultatul unui caracter rău sau a unei intenții malefice. Poate fi pur și simplu doar rezultatul incompetenței. Privind din nou la bâlbele și abordările mai marilor poporului, politicieni sau funcționari, trebuie să ne asumăm că cei mai mulți dintre noi, cetățeni ai acestei țări, n-am făcut nimic semnificativ pentru ca România să nu ajungă dominată de incompetență și corupție. 

Pe bună dreptate ar trebui să ni se umple fața de rușine pentru că prin pasivitatea noastră am acceptat neglijența, șmecheria, incompetența și corupția crezând că nu sunt mare lucru, dar s-a dovedit că acestea pot fi criminale. Pasivitatea noastră a creat cadrul ca oameni fără o expertiză, avizi de căpătuială și siguri că nu li se poate întâmpla nimic, să se bată pentru posturi și poziții cu un singur gând: să fure cât mai mult. Mai mult decât fanarioții, comuniștii și rușii la un loc.

Dar nu ei sunt principalii vinovați, ci noi cei care am acceptat să ne reprezinte niște mediocrii puși pe căpătuială și fără pic de rușine sau bun simț. Spiritul de demisie, pasivitatea și resemnarea noastră în fața obrăzniciei unora ne-au adus aici. În plus, câtă vreme fiecare este intersat doar de el și neamul lui, iar binele comun sau situația generală  nu preocupă pe nimeni, nu ai cum să îndrepți o țara și nici să speri că acești mediocrii aroganți care ne conduc ar putea fii schimbați...

Este vremea smeririi, este vremea să ne asumăm incompetența lor și pasivitatea noastră.

Este vremea rugăciunii, este vremea să ne întoarcem cu fața către Dumnezeu și să ne pocăim de păcatele noastre și ale națiunii noastre.


Este vremea să cerem îndurare, este vremea să credem că binecuvântarea lui Dumnezeu poate veni și peste națiunea noastră.

Este vremea să ne implicăm în viața cetății, este vremea să ieșim din pasivitate. 

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.