După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 6 iulie 2019

George Mioc 🔴 După Ciuma Roșie, România are nevoie de președinte de dreapta. Sexo-marxiștii Iohannis, Cioloș și Barna vor reprezenta mișcarea gay, nu poporul român!

Dl George Mioc este o personalitate bine cunoscută în România. Un creștin autentic, vreme de mulți ani el a fost și un jurnalist prolific ale cărui comentarii au fost publicate pe larg în ziarele mari din România, printre care și România Liberă.
Îl cunosc personal pe dl Mioc, un om integru, om de afaceri de succes și, într-un fel, vecin de-al meu, el locuind în Dallas, Texas, la aproximativ 250 de mile de Houston, unde locuiesc eu. Dl Mioc a candidat la europarlamentarele din 2014 pe listele Partidului Noua Republică și m-a încurajat în implicările mele în spațiul public de-a lungul anilor. A participat și la susținerea cauzei familiei Bodnariu în 2015 și 2016.
Opiniile lui sunt mature și merită să fie cunoscute. Îi mulțumesc pentru materialul de mai jos, care sper să vă fie de folos și vouă. Esența mesajului lui este clară: creștinii au fost în primele rânduri ale bătăliei pentru eradicarea corupției în România și au votat partidele și personalitățile care s-au identificat ca fiind de dreapta, tocmai pentru că ele și ei se poziționau împotriva corupției.
Din nefericire, însă, am ajuns într-o situație de dilema, la un punct neconcordant, un adevăr care trebuie bine cunoscut de către toți creștinii. Partidele de dreapta și politicienii de dreapta (așa numiți) ne ignoră valorile și interesele valorice, promovând așa numitele valori seculare și seculariste și căutând să transforme România după chipul și asemănarea lumii occidentale secularizate.
Comentariul dlui Mioc reflectă în mod concis și pe înțelesul tuturor această anomalie.
Peter Costea
* * *
„După Ciuma Roșie, România are nevoie de președinte de dreapta. Sexo-marxiștii Iohannis, Cioloș și Barna vor reprezenta mișcarea gay, nu poporul român!

Guvernarea Ciumei Roșii rezistă din ianuarie 2017 până azi doar fiindcă președintele Iohannis a ținut-o în viață. Nu trebuie să uităm nici o clipă ajutorul pe care el l-a dat PSD, fiindcă, dacă vom șterge această amintire, vom repeta experiența și în 2020! Interesul meschin al lui Klaus Iohannis este ca PSD să guverneze, pentru ca el să poată fi reales, jucând rolul opozantului.
Orice alt guvern, în afară de unul de hoți pesediști incompetenți, ne-ar fi făcut să vedem mult mai clar ce vid de inteligență și de curaj este la Cotroceni. Zero. Nimic.
Ani întregi, într-o indiferență totală, președintele Iohannis a făcut turism și a semnat tot ce i-au pus pesediștii sub nas: legea prin care primarii se aleg într-un tur, legea prin care mii de pușcăriași periculoși au ieșit din închisori, plus trei guverne PSD și propunerea de demitere a doamnei Kovesi din fruntea DNA.
Acesta este adevăratul bilanț al președinției Iohannis: o lungă cedare în fața Satanei de Teleorman și a Ciumei Roșii. Nuca de pe coliva acestui dezastru este atacul gratuit și obraznic împotriva a milioane de creștini, oameni de dreapta care chiar s-au luptat cu PSD-ul, spre deosebire de el. Oameni pe care i-a numit „infatuați care au propagat ura"! Cuvinte dure pe care n-a avut niciodată curajul să i le spună în față Satanei de Teleorman, dar pe care le-a aruncat peste milioane de creștini onești, care nu făceau decât să își apere credința și valorile.
Ca unii care înțelegem să punem interesul României deasupra a orice, eu și milioane de creștini am votat la referendumul pentru Justiție propus de Iohannis, deși chiar inițiatorul a făcut totul pentru ca acest referendum să eșueze.
La alegerile prezidențiale din iarna lui 2019, eu nu mai vreau să mai votez această rămășiță uselistă, o marionetă a sistemului corupt care stoarce România de 30 de ani!
Și, ca să fiu clar, sunt convins că domnii Barna și Cioloș vor face cel puțin la fel de mult rău ca Iohannis dacă avem ghinionul ca unul din ei să ajungă la Cotroceni. Nu avem ce aștepta de la ei! Amândoi sunt niște stângiști, captivi ai agendei gay și complet indiferenți la adevăratele probleme ale poporului român.

Eu spun că suficient a păcălit electoratul de dreapta acest triunghi al progresismului sexo-marxist – Iohannis, Cioloș, Barna – iar România are nevoie de un președinte cu adevărat de dreapta. Un președinte care să înțeleagă și să respecte tradiția creștină a acestui popor. Un președinte care să construiască pornind de la aceste valori, nu sprijinindu-se pe corupți și pe ateii gay”.

George Mioc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.