După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 iunie 2019

Până şi Putin denunţă agresivitatea sodomiştilor, care impun oamenilor ideile lor


Putin denunţă idei pro-LGBT care ar fi „impuse” oamenilor

Preşedintele rus Vladimir Putin a denunţat sâmbătă ideile de libertate sexuală şi de libertate a genului "impuse" - potrivit lui - oamenilor, care le-ar fi în majoritate ostili, potrivit AFP.

"În unele ţări europene se spune părinţilor că fetele nu mai pot purta fuste la şcoală.Ce-i asta?", a declarat Putin în cursul conferinţei de presă la finalul summitului G20 de la Osaka, în Japonia.

"Această idee progresistă începe să fie depăşită", a apreciat preşedintele rus, care provocase deja un val de reacţii estimând într-un interviu publicat în ajunul summitului în Financial Times că progresismul "şi-a trăit traiul".

"Există tot felul de lucruri acum: s-au inventat cinci genuri, nu înţeleg ce este asta", a spus el în continuare.

"Problema este că această parte a societăţii destul de agresivă îşi impune punctul de vedere majorităţii zdrobitoare" a oamenilor, a afirmat Putin.

"Reprezentanţii ideilor liberale impun un anume tip de educaţie sexuală în şcoală, părinţii nu o vor, dar nu li se cere părerea", a mai asigurat preşedintele rus.

Potrivit lui, "aceasta ar putea explica fenomenul Trump, victoria sa, faptul că oameni nemulţumiţi ies în stradă în ţările occidentale".

În timp ce Rusia este acuzată adeseori în Occident de ingerinţă în procesele politice din alte ţări, există adevărate "motive profunde" pentru nemulţumire, afirmă preşedintele rus.

Cântăreţul britanic Elton John i-a adresat vineri o serie de mesaje Twitter lui Vladimir Putin, după ce liderul rus a afirmat că Rusia "nu are probleme" cu persoanele LGBT şi vrea ca toată lumea să fie fericită, în interviul pentru Financial Times.

După ce scene de amor homosexual şi consum de droguri au fost retrase recent din versiunea rusă a biografiei ecranizate a lui Elton John, starul britanic l-a acuzat pe Putin de "ipocrizie".

La rândul său, Vladimir Putin a afirmat sâmbătă că faimosul cântăreţ, "un geniu muzical, se înşeală".

"Noi avem o atitudine foarte calmă faţă de comunitatea LGBT", a declarat el. "Avem o lege, criticată de toată lumea, legea interzicând propaganda homosexuală în rândul minorilor", a amintit Putin.

"Dar, ascultaţi, lăsaţi o persoană să crească, să devină adultă şi apoi să decidă ce vrea să fie", a îndemnat liderul rus. 

AGERPRES/(AS-editor: Lilia Traci, editor online: Ady Ivaşcu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.