După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 iunie 2019

Trei copii americani răpiți de Barnevernet pentru că mama i-a confiscat telefonul surorii mai mari. Mike Pence rugat să intervină

Luna trecută, autoritatea de protecția copilului din Norvegia a ridicat toți cei trei copii ai unei familii americano-lituaniene din această țară.
Cei trei copii sunt născuți în SUA și au cetățenie americană, ca și mama lor. Tatăl se mutase cu serviciul, iar ei l-au urmat.
Necazul a început dintr-o situație inofensivă. Fiica cea mare a familiei primise cadou un telefon mobil, pe care la un moment dat mama l-a confiscat pentru a-i corecta comportamentul. Fata a vorbit despre aceasta la școală, iar profesorii au auzit-o.
Imediat autoritățile au venit și au ridicat copiii, iar părinții au fost anchetați ca niște infractori pentru „rele tratamente aplicate copiilor”.
Pe 7 iunie 2019, un tribunal a decis ca toți cei trei copii să rămână în grija statului.
Copiii se vaită că primesc în centrul de plasament numai pâine și mâncare uscată, în loc de mâncare gătită.
Părinții au dreptul la două ore pe săptămână de vizitare, iar în prima lună nu au avut deloc acces la copii.

Mai multe informații despre familie și practicile Barnevernet, serviciul de protecția copilului din Norvegia, găsiți aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.