După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 24 iunie 2019

Activiștii LGBTQ încearcă să-i manipuleze pe părinți să își aducă copiii la paradele „pride”

Activiști LGBTQ încearcă să-i convingă pe părinți de beneficiile pe care le-ar avea copiii în urma participării la paradele „pride”.
HuffPost Canada a publicat un articol în care mai mulți activiști LGBTQ susțin participarea copiilor la paradele „pride”.
Publicat sub titlul „Sunt paradele pride inofensive pentru copii? Părinții consideră că orientarea sexuală poate fi OK pentru copii.”, articolul conține opinii ale unor așa-ziși psihologi-terapeuți sau scriitori, activiști LGBTQ, care susțin impactul emoțional pozitiv pe care l-ar avea participarea la paradele „pride” asupra copiilor.
„Nu îmi pot imagina un loc mai sigur în care familiile își pot aduce copiii. De la orientarea sexuală la nuditate, paradele pride reprezintă un excelent prilej pentru părinți de a le oferi copiilor o educație sexuală fără prejudecăți. Copiii pot beneficia de pe urma faptului  că văd persoane care se iubesc, diversitate și incluziune. Copiii suferă când văd violență, frică, ură și dezbinare.”, consideră terapeutul sexual „Ren”.
Un alt activist LGBTQ, scriitorul Bear Bergman consideră că „Nimeni nu iubește nuditatea mai mult decât copiii.”
Bergman afirmă că heterosexualitatea forțată, demonstrațiile de sexism, rasism, discriminare și violență sunt lucrurile la care nu și-ar dori să își vadă expuși copiii, lucruri care sunt mult mai nocive decât posterioarele homosexualilor.” 

Acesta nu vede niciun motiv valid pentru care copiii nu ar putea participa la paradele „pride”, mai ales că este o zi „distractivă, sunt multe baloane, steaguri în culorile curcubeului, iar copiii ar putea fi LGBTQ”.
Sursă: theblaze.com
www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.