După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 24 iunie 2019

Florin Ianovici 🔴 Marșul diversității?


"Familia tradițională distruge vieți". Aceasta a fost lozincă folosită la parada pride din București.

Așadar marșul nu este despre diversitate, ci despre distrugerea a ceea ce alții consideră normalitate, tradiție.

Nu susținerea drepturilor minorităților sexuale este tema, ci îngrădirea exercițiului dreptului de a avea o familie în termeni biblici.

Nu eliminarea urii și discriminării este tema, ci, dimpotrivă promovarea urii și incitarea la ură împotriva familiei tradiționale.

Nu se dorește extinderea paletei de drepturi, ci eliminarea unora în detrimentul altora.

Nu este vorba de mândria faptul de a avea o altă orientare sexuală, ci frustrarea că există familie tradițională.

Poate cineva va obiecta spunând: a fost o pancartă, este o opinie personală, nu ne reprezintă, etc. Față de o asemenea obiecție voi răspunde: organizatorii marșului răspund în fața legii de tot ceea ce se promovează în timpul evenimentului.

De aceea consider că trebuie depusă o plângere pentru sancționarea organizatorilor marșului diversității și interzicerea acestuia pentru incitarea la ură și discriminare.

Și ca să nu rămână doare vorbe, deja am contactat platforma Împreună pentru a face un demers în acest sens.

Să veghem!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.