După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 11 mai 2019

Peter Costea 🔴 Haideți să schimbăm România. Cum? Abandonând partidele politice

Ne cunoaștem de ceva timp și știți că articolele noastre nu pledează de obicei împotriva partidelor politice, oricare are fi ele, sau împotriva unor persoane publice. Combatem, însă, pozițiile anti-valori ale partidelor, instituțiilor și persoanelor care le împărtășesc.
Tema de astăzi se încadrează în această poziție a bunului simț și în același spirit credem că trebuie să vă spunem direct: Abandonați partidele politice, pentru că ele deja ne-au abandonat pe noi!
Facem această afirmație strict din punct de vedere al valorilor. Din 2005, când am fondat împreună mișcarea pro-familie din România, partidele politice nu au făcut aproape nimic pentru noi, ne-au promis câte ceva din când în când, fără să se țină de promisiuni.
Referendumul pentru familie este un exemplu clar. Nu numai că partidele politice ne-au promis sprijin înainte de referendum, dar pe parcursul procesului nu și-au ținut cuvântul, iar unele chiar ne-au stat împotrivă, boicotând și încurajând românii să boicoteze cel mai important referendum din istoria României si care privea cea mai importantă instituție socială a umanității: Familia!
Personal nu pot rămâne indiferent la acest exemplu clasic de atac al clasei politice din România împotriva milioanelor de români de bună credință, dar mai ales la adresa democrației române și a Constituției. O spun din nou, cu un oarecare resentiment, că românii ar trebui să abandoneze partidele politice așa cum și ele au făcut-o în nenumărate rânduri.
Lipsa de transparență a partidelor politice impune, deci, o detașare, cel puțin, atunci când e vorba de valorile electoratului creștin sau pro valori. Singura pârghie constituțională pe care creștinii o au pentru a pune în parlament o platformă autentic creștină este candidatura independentă.

Asta se aplică în mod special Parlamentului European, unde doar vocea independentă poate transmite mesajul pro-valori al comunității creștine din România. Este vremea să ne gândim cât se poate de serios la a transforma România dintr-o „democrație” a partidelor politice, într-o democrație a cetățenilor care votează in forurile de conducere cetățeni și nu partide politice.
Mă numesc Peter Costea, candidat independent la europarlamentare, vă rog să mă votați. Votați poziția 16.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.