După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 mai 2019

Florin Ianovici 🔴 Dați cezarului ce este al cezarului

Mă duc la vot pentru că am de ce. Și mai ales, am pe cine vota.
Îl votez pe Peter Costea. Nu doar pentru că îmi este frate în Hristos, chiar dacă mă bucur de părtășia cu dânsul.

Îl votez pentru că îl cred potrivit pentru Parlamentul Europei. Este pregătit juridic, cunoaște limba engleză la perfecție și are vârsta la care nu îți mai pasă de gura lumii. S-a poziționat de partea adevărului – familia Marius și Ruth Bodnariu – cu orice risc, dovedind curaj și determinare.
Simpatizez cu un anume partid, dar nu îl votez pentru că lista candidaților cuprinde și nume compromise în ochii mei. Și nu vreau un vot la paușal. Și oricum în luările de cuvânt în Parlament nu se ridică o listă, ci o persoană. Știu că Peter Costea nu este afiliat și va fi poate izolat, dar la fel de bine știu că nu o să tacă și o să lupte pentru valorile credinței.
Și mai știu că Peter Costea și după alegeri va răspunde la telefon...!
Mi-e lehamite de jocurile politice din jurul referendumului și îmi este clar că președintele își face campanie. Totuși votez la referendumul pentru justiție pentru că sunt consecvent valorilor în care cred. Dumnezeu va taxa ipocrizia și dubla măsură și de aceea las în mâna Lui să se socotească cu cei care mint și înșeală crezând că nimeni nu vede, că tot vorbim despre justiție.
Domnul să păzească România și pe români.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.