După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 mai 2019

Conferința "Pregătire pentru revenirea Regelui" cu Michael & Lucy Zeitler la Biserica Creștină Dunamis București

Dragilor, vă invităm cu bucurie la conferința "Pregătire pentru revenirea Regelui" având ca invitați pe Michael și Lucy Zeitler.

Temele vor fi următoarele:
"Bucuria în Casa mea de Rugăciune" - sâmbăta, 11 mai, 11:00-14:00
"De ce Israelul e supranatural" - duminică, 12 mai, 10:00-12:30
Despre invitații noștri :
Michael Zeitler, provenind dintr-o familie de evrei conservatori, L-a primit pe Domnul Isus ca Mesia al său la vârsta de 30 de ani. A păstorit două biserici din New York înainte de a călători în multe națiuni ca slujitor. Este autorul cărții "De ce este Israelul supranatural". Darurile Duhului Sfânt sunt evidente în slujirea sa de predicare, în aria profetică, cuvinte de cunoștință, semne, minuni, vindecări. În 2013 s-a căsătorit cu Lucy, mijlocitoare la Casa Internațională de Rugăciune din Kansas City iar în 2016 s-au mutat în Israel unde un nou capitol din viața lor a început ca parte a zidirii unei Case de rugăciune, slujind supraviețuitorilor Holocaustului și celor în nevoie de vindecare, restaurare, conducând închinarea, vorbind în biserica locală.
În mai 2017, s-au mutat la Ierusalim răspunzând chemării de a se uni cu alții în a pregăti Orașul pentru revenirea Regelui! Sunt parte din lucrarea Casei de Rugăciune Succat Hallel, rugându-se pentru pacea Ierusalimului și continuă să fie o binecuvântare pentru națiuni prin conferințe, slujirea de vindecare și profetică.
Vă așteptăm cu drag! Fiți binecuvântați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.