După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 aprilie 2019

Fără precedent în al treilea oraș ca mărime din SUA: Noul primar din Chicago este o femeie gay afro-americană

Lori Lightfoot este un fost procuror federal care nu a mai deținut funcții politice până acum. 

Ea a ieșit câștigătoare într-o competiție cu 13 alți candidați și a obținut 74% din voturi. Lori Lightfoot a sărbătorit victoria la sediul de campanie alături de soția sa și de fiica lor. 

Candidata de 56 de ani a fost considerată o outsideră în campania electorală, dar a reușit victoria după ce a promis să lupte împotriva corupției și să ajute familiile cu venituri mici. 

Alte șapte orașe americane, între care Atlanta, New Orleans și San Francisco sunt conduse acum de primari femei afro-americane. Lori Lightfoot va prelua mandatul de la actualul primar, Rahm Emanuel, care a fost în trecut șeful de cabinet al fostului președinte Barack Obama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.