După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 aprilie 2019

Florin Ianovici 🔴 Dumnezeul minunilor

Alexandru este un credincios al bisericii Renovatio.
Citiți mărtuira acestuia spre zidire sufletească.

,,Dragi prieteni, vreau sa va povestesc pe scurt o frântură din viața mea , ce era sa fie ultima , dar Dumnezeu a intervenit în mod minunat !
In luna decembrie , anul trecut în zona gingiei s-a format o tumoare, am mers de urgență la doctor, pentru că această se dezvolta alarmant într-un timp foarte scurt . 
Operatia a durat o oră jumătate, iar recuperarea destul de anevoioasă, vreo doua saptamani in care era destul de greu sa pot mânca .
Doctorul nu a fost asa sigur pe acea tumoare , si a vrut să ceară rezultatul biopsiei.

După aproximativ o lună jumătate, ma suna doctorul si imi spune ca trebuie sa ma prezint de urgență la cabinetul dansului, mi-a interpretat un diagnostic ce m-a daramat pe moment . A spus că tumoarea a fost de origine maligna " pe românește , ai cancer copile ..." cam asa s-a exprimat. 
Totul era în ceata pentru mine, nu stiam foarte multe , dar știam că este un diagnostic grav, o boală ce te poate răpune chiar și prin tratamentul împotriva ei .

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să strig înaintea Domnului, Domnul Ostirilor , pe care îl slujesc. Stiam ca daca El vrea , El are putere sa ma vindece ! 
După am strâns-o tare în brațe pe Tatiana si am plâns impreuna cateva ceasuri .

Doctorul a vrut să prezinte cazul meu unui profesor specialist în această boală, acesta a mai cerut cateva analize . Tot ce aveam eu de facut , era sa mai astept din nou cateva saptamani . Saptamani in care Dumnezeu m-a întărit cum nu am simtit niciodată până atunci .
De cate ori simțeam cum toate ingrijorarile apasau cu putere asupra mea , El era langa mine , gata sa ma ridice si sa ma restaureze .

Nu este deloc ușor la varsta de 22 de ani, căsătorit de mai puțin de jumătate de an , sa primesti un diagnostic ce te face sa gândesti ca mai ai foarte putin de trăit.
A fost o luptă puternică, dar știam că de partea mea aveam un Rege atotputernic , un Dumnezeu Viu care poate vindeca orice boala , doar El a creat tot ce se vede ...
Biserica a intrat în această luptă alături de mine, în post și rugăciune . Foarte multi dintre ei au adus înaintea Tatălui rugăciuni la adresa mea .
Un ajutor foarte puternic a fost si este , sotia mea , este o persoană minunata ce mi-a arătat dragostea ei în cele mai cumplite momente , dar si curajul ei , ce m-a îmbărbătat Tot timpul .
Doctorul mi-a dat timp de o săptămână sa ma hotărăsc pentru operație, o nouă operație în zona maxilarului de această dată. 
O operație foarte dificilă ce pregătea calea unui tratament cu citostatice de 6 luni la Fundeni .
Dar Dumnezeu a avut milă si Îndurare față de mine si a ascultat rugăciunile noastre , El a intervenit și a adus vindecare ! 
După noi analize, tot ce am inteles, a fost ca acea tumoare nu a afectat nimic din organismul meu. 
Am stiut ca Dumnezeu S-a atins de mine !

Nimic nu se compara cu dragostea Lui pentru noi , si daca am invatat ceva din această încercare . Am invatat sa prețuiesc mai mult timpul si sănătatea. Am văzut in mod practic încă odată puterea Lui Dumnezeu , pe propria piele de această dată!
Daca nu ai siguranta ca prin trăirea ta , cinstesti numele Lui Dumnezeu sau nici macar nu ai o relatie personală cu El , gândește-te că o sa vina o zi în care vei vedea cat de mult depinzi de El . Nu astepta acea zi si vin-o astăzi, sa ai parte de dragostea Lui, sa ai parte de salvare si binecuvântare!

Mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și sprijinul acordat. Mulțumesc frate Florin pentru că ați fost în acest timpa un tată pentru mine. Am simțit dragostea dvs.
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.''


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.