După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 martie 2019

Tony Berbece 🔴 Am fost întrebat: “Pentru cine sunt florile, pentru soție sau pentru amantă?”

Am intrat într-o florărie și am cerut 50 de trandafiri pentru “Conferința Adevărata Femeie Fantastică”, care s-a ținut ieri în Liberty Mall. La care am fost întrebat pentru cine-i iau, pentru soție sau pentru amantă? Am intrat în “jocul” vânzătoarei și am întrebat-o pentru care dintre ele recomandă ceva mai bun? La care sunt întrebat din nou: “Tu cui i-ai da ceva mai bun, soției sau amantei?” I-am spus că în concepția mea amanta ar trebui să primească măcar câțiva ani de închisoare, atât ea cât și cel care și-o face.
De ce taxăm ca societate doar înșelarea financiară, de ce doar dacă ni se fură bani, case, mașini, idei și creații artistice cineva e considerat hoț și este dat în judecată, dar când suntem înșelați de soț sau soție nimeni nu răspunde? De ce trădarea sentimentelor soției sau soțului nu sunt taxate nici măcar cu o amendă?
Poate ați spune că e o gândire extremistă, dar aș vrea să vă spun că cele mai multe boli psihice și fizice care apar în familii vin din partea unor oameni care-și înșeală partenerii. Știu personal un caz în care mama și cei trei copii ai lor au fost infectați cu HIV de la un astfel de soț/tată. De ce un om care-și bagă soția la spitalul de boli mintale sau o pricopsește pe săracă femeie cu SIDA luată de la o prostituată, nu dă socoteală și în fața legii umane? Poate că am diminua din nenorocirile care se întâmplă zilnic.
Azi din păcate nici moral nu mai sancționăm, pentru mulți bărbați cine are amantă e “șmecher”, e deștept și “își trăiește viața”. Dar nimeni nu plânge de milă femeii care află de cele mai multe ori și suferă o viață în mare taină trădarea.
Cică azi niște “tineri politicieni” ar aduce în discuție legalizarea prostituției, de ce nu aduc în discuție amendarea mai drastic a prostituției, care e viermele moral al societății, dar așa e când cei ce se ocupă cu ea cotizează unde trebuie.
Dragilor, să vă ferească Dumnezeu de blestemul celui care iubește și lăsă, așa cum bine spune și un cântec românesc. El urăște despărțirea în familie, de aceea o și taxează drastic.
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.