După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 martie 2019

Canada: Un judecător a decis că tatăl NU are niciun drept să-și împiedice fiica de 14 ani să devină băiat

În Canada ultraliberalului Justin Trudeau, judecătorul Gregory Bowden a hotărât că părinții nu se pot opune cererilor transgender în cazul copiii minori.
 
Judecătorul a stabilit că un tată nu mai are nicio șansă de a o convinge pe fiica sa minoră, de 14 ani, să nu își schimbe sexul.

Altfel spus, magistrații Curții Supreme de Justiție  au căzut de acord că niciun părinte nu are dreptul de a împiedica medicii să facă un tratament hormonal cu testosteron fetelor care doresc să devină băiat.

Maxine (numele dat de presă fetei pentru a-i proteja identitatea) era elevă la o școală din British Columbia, când tatăl ei a descoperit că profesorii școlii o tratau ca pe un băiat, la cererea ei. Potrivit The Federalist, fata a început să poarte un nume masculin - Quinn - fără cunoștința sau permisiunea tatălui. 
 
O decizie a administratorilor școlii în deplină concordanță cu politica Ministerului Educației din British Columbia, care stipulează că administratorii din sistemul de învățământ nu sunt obligați să dezvăluie părinților orientarea sexuală sau identitatea de gen a elevilor.

The Federalist a scris că tânăra are o istorie tulbure, suferind de depresie după divorțul părinților, în 2013. Tatăl lui Maxine a remarcat că fiica sa a trecut și printr-o fază a lesbianismului.

Fata a ajuns astfel în centrul unei bătăi juridice complexe în care mama susține transformarea medicală a adolescentei- care va pune capăt pubertății naturale a copilului - în timp ce tatăl nu este de acord. Mama  fetei și-a exprimat chiar îngrijorarea că Maxine ar putea încerca să se sinucidă dacă nu va primi acest tratament.

”Totalitatea dovezilor cu privire la nevoile medicale ale fetei mă determină să concluzionez că tratamentul cu hormoni nu ar trebui amânat”, a scris judecătorul. ”Deși tatăl nu acceptă tratamentul, sunt mulțumit că consimțământul fetei este suficient pentru ca tratamentul să continue”, a menționat magistratul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.