După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 7 martie 2019

Simion Ioanăș 🔴 Pastori, agenda gay și implicațiile în comunitățile evanghelice de azi

Trăim vremuri din urmă, vremuri grele, în care atacul satanei și a întunericului asupra bisericii evanghelice este fără precedent. Teologii false care au pătruns în comunitățile evanghelice ale neoprotestanților, ca teologia prosperității, teologia din bisericile emergente, misticismul demonic de la Redding cu minuni, semne și circ, neocalvinismul 9 Marks-ist etc, parcă nu au fost îndeajuns, acum marxismul cultural și agenda globalistă își face loc în bisericile de astăzi, printre altele și prin agenda homosexualilor.

Cunoscutul apologet creştin Ravi Zacharias, invitat și în Parlamentul României cu ani în urmă și binecunoscut în comunitățile baptiste, penticostale și alte denominațiuni evanghelice de limbă română, a invitat în luna Februarie 2019 la un eveniment pe preotul Anglican gay Sam Allberry, pentru a explica “How To Know Your Gender” („Cum să-ți cunoști sexul”).

La acest eveniment preotul gay Sam Allberry, a susținut că “Isus a suferit de disforie și a folosit Isaia 53 pentru a susține că – asemenea oamenilor transgender – Isus a avut „probleme de corp”.” (citește aici)

”Allberry nu învață că practicarea sodomiei este acceptabilă, ci mai degrabă învață că Atracția Sexuală a Persoanelor de același sex nu este un păcat, că homosexualii nu se pot aștepta să fie schimbați de Duhul Sfânt și că au doar o natură nedorită de sodomie și că există elemente de „cultura homosexuală” care este recuperabilă și trebuie să fie sărbătorită. În viziunea lui Allberry, practic totul despre homosexualitate poate fi îmbrățișat, cu excepția actului de penetrare.” (citește aici)

Acest preot gay, Sam Allberry, face parte din organizația creștină neocalvinistă, The Gospel Coalition, căreia i-a pus bazele D.A. Carson și Tim Keller, însă care îl are în conducere printre alții și pe Mark Dever, pastor baptist la Capitol Hill Baptist Church.

Despre neocalvinistul baptist Mark Dever și învățătura 9Marks, am mai scris cu ceva timp în urmă, legat de influența și abuzul acestei erezii în rândul multor biserici baptiste din Statele Unite, care au îmbrățișat erezia acestei organizații de tip parachurch, prin abuzul instituit în aceste biserici prin legâmântul care trebuie membrii să-l semneze cu conducerile bisericilor, disciplina inchizitorie instituită în aceste biserici și refuzul eliberării biletului membral în aceste biserici, eliberarea făcându-se doar în condițiile impuse de ei. ( vezi articol 1vezi articol 2 )

Pe website-ul 9 Marks, Sam Allberry are articole și recomandări, deși se cunoaște că este preot gay.

De asemenea cine mai promovează pe Sam Allberry este Southern Baptists.

”Allberry a vorbit la ERLC (The Ethics & Religious Liberty Commission) care îi încurajează pe Southern Baptists să redefinească familia tradițională pentru a include și „familii netradiționale” și a folosit de asemenea platforma sa la TGC pentru a promova ca homosexualii singuri să adope copii, astfel încât ei nu vor fi singuri.” (Citește aici).

Tim Keller (de la Gospel Coalition), împreună cu “Living Out”, au inițiat, Inclusion Audit for Churches, un sondaj în biserici, prin care oamenii din biserici trebuie să răspundă la întrebări legate de acceptarea homosexualilor în bisericile din care fac parte sau atitudinea față de ei. (Citește aici)

Prin atitudinile acestea putem observa cât de avansată este strategia satanei de-a distruge Biserica în aceste vremuri și așa cum în societatea socialist marxistă de astăzi și-a impus agenda, la fel este pe cale prin pastori și organizații așa zis creștine să-și ducă la îndeplinire planul său diabolic și în bisericile evanghelice, baptiste, penticostale și de alte denominații.

Indiferent cu ce ai dori astăzi să corectezi biserica de la deviațiile doctrinare sau să îndemni la sfințire, imediat acești oameni supuși sistemului globalist socialist te acuză de lipsă de dragoste, de lipsă de toleranță și te acuză că vrei dezbinarea, iar printr-un sistem inchizitoriu așa ca și cel impus de „9 marks” ești redus la tăcere. Exact ce se întâmplă de o bună bucată de vreme în societățile din occident, socialiste, globaliste, impunerea politicii LGBTQ în societate, respingerea valorilor biblice, etc, exact așa se întâmplă astăzi în biserici. Așa cum sunt folosite în societate ONG-urile, așa în biserici sunt organizații și coaliții așa zis creștine, care impun în biserici aceeași politică anticristică.

Dumnezeu ne îndeamnă în aceste vremuri la veghere și să ne îndepărtăm de acești hristoși mincinoși ai vremurilor noastre, să privim Țintă la Domnul nostru, de unde ne vine izbăvirea. Trebuie ca în vremuri ca acestea să fim la fel ca și creștinii din Bereea să cercetăm tot ce se spune în Biserică, în lumina Cuvântului, astfel să umblăm în Adevăr.

De asemenea, atitudinea față de învățătorii mincinoși trebuie să fie o despărțire categorică imediată, așa cum și apostolul Pavel ne învață.

”Vă îndemn, fraţilor, să vă feriţi de cei ce fac dezbinări şi tulburare împotriva învăţăturii pe care aţi primit-o. Depărtaţi-vă de ei. Căci astfel de oameni nu slujesc lui Hristos, Domnul nostru, ci pântecelui lor; şi, prin vorbiri dulci şi amăgitoare, ei înşală inimile celor lesne crezători.” (Rom 16:17-18)

Simion Ioanăș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.