După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 7 martie 2019

Robert Turcescu 🔴 Falșii profeți ai unor lumi noi propovăduiesc o bunăstare închipuită în care trăim în grupuri și ne alinăm singuri. L-au pus între paranteze pe Dumnezeu și vântură un Decalog progresist în care prima poruncă e să nu ai alți dumnezei în afara membrilor Poliției Gândirii. Lumea lor, a apostolilor ideilor fixe, e în alb și negru, nu văd culori decât în curcubeul LGBT...


Ne cautam un rost. Ceva in care sa credem, pe cineva care sa ne confirme crezurile, atitea cite mai sint. Intre timp, lumea se umple de idei tembele si de tembeli cu idei fixe: ba ca proprietatea e un moft, ba ca familia e desueta, ba ca Noua Ordine Mondiala. 

Falsi profeti ai unor lumi noi propovaduiesc o bunastare inchipuita in care traim in grupuri si ne alinam singuri. L-au pus intre paranteze pe Dumnezeu si vintura un Decalog progresist in care prima porunca e sa nu ai alti dumnezei in afara membrilor Politiei Gindirii. 

Ei sint Alfa si Omega, ei pot spune orice azi ca sa retracteze si sa nuanteze miine, fara scuze, fara regrete. Daca gresesc e pentru ca altii n-au inteles, daca nu inteleg e pentru ca numai ei sint deasupra greselilor. Lumea lor, a apostolilor ideilor fixe, e in alb si negru, nu vad culori decit in curcubeul LGBT. Daca reusesc sa mai pacaleasca pe cineva e pentru ca in vacarmul lumii de azi se aud doar ei tipind tare si ascutit, ca niste pasari de prada: rapesc suflete slabe.

Vor pierde lamentabil, sint goi si fara Inger, dar va trebui sa-i mai suportam o vreme, crestineste, pina cind se va coji spoiala de pe trupurile lor de ceara!

Robert Turcescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.